Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

leeel

ahojte kocky...tak vam zavydim ktore ste uz po.. ja chcem tak isto a som rozhodnuta ze pojdem ale az na jesen lebo teraz to nestihnem... vsetkym vam drzim palce aby to vyslo podla vasich predstav....ta stranka je perfektna...

fifka

Eleni, no ja nosievam aj vypchate 75 B, ale ovela radsej nosim vypchatu 75 C podprdu, takze jednoznacne potrebujem aspon 350 ml, aby som bola spokojna. Uvidim, co mi povie guba, chystam sa ist k nemu znovu na konzultaciu, lebo pred 2 mesiacmi som sa v tych objemoch implantatov vobec nevyznala a nemala som predstavu, kolko je 300 cc. A neposlala by si fotecku aj mne? ja, pravdaze, ti tiez poslem, ked budem mat po tom :)

eleni

fifka - no podprsenku mi dali 75B, to je pravda. a mam anatomicke, niee okruhle. a ci som spokojna s tvarom zatial tazko povedat, lebo som velmi opuchnuta, takze teraz vyzeraju skor ako gulate.aleaj tak som nadsena! :)
kuki- posielam :)

fifka

kejsi,
ja som bola u gubu a nic som neplatila - na tomto fore sme sa uz o tom bavili asi pred tyzdnom, kukni si predchadzajuce stranky.

fifka

Marselitta,
mna bude operovat Guba - v BA. tiez chcem mat krasne prsia a tiez ma priatel v tom podporuje :)) A aj spokojne baby, co uz to maju za sebou :)no, ak sa s tym neponahlas, asi bude lepsie, ked pojdes az na jesen-v zime. predsa len horucavy robia svoje a aj jazvam a pripadnym opuchom moc neprospievaju. A v tej nepriedusnej podprde to bude katastrofa :)ja uz viac cakat nebudem, rozhodla som sa ict hned, ako je to mozne.

fifka

eleni,
ale guba mi praveze nenavrhoval taky objem, ale 320 cc tusim, no mne sa to zda malo. ak by som mala B-cka, nebola by som spokojna, chcem mat C-cka - teda o 2 cisla vacsie nez mam teraz.teraz s mojimi A-ckami nosim vypchate C-cka :)) A mas okruhle, ze? si spokojna s tvarom?
Inguska,
to si mala fakt dobre, ze si sla prakticky hned. U Gubu to, zial, nejde, ma plno operacii a volne terminy nie skor nez mesiac dopredu.a vysetrenia si musim dat urobit inde.
ninusik:
odporucam ti este rok-dva pockat, prsia ti este mozu narast, ked trochu priberies

marselitta

ahoj fifka,
ďakujem za info od teba,ja ešte len operáciu zvažujem. viac-menej som rozhodnutá, že to chcem podstúpiť,len som si myslela, že niekedy v zime by to bolo lepšie, len mi to teraz začalo dosť vŕtať v hlave, lebo ma už začal podporovať aj manžel, aby som si ich dala, popritom bol predtým proti, tak som sa aj potešila, že mi to schvaľuje. Mám čerstvých 28rokov, som z Martina a strašne by som chcela mať krásne prsia. ešte ani neviem, ku ktorému konkrétnemu doktorovi by som mala ísť. ty sa ideš kde nechať operovať?