Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

fifka

Suzy,
super, ze to uz aj ty mas za sebou!! Mas dost velke implose, asi preto si mala take bolesti. No, prvorade je, ze si spokojna. A urcite budes aj nadalej spokojna :))Mohla by si mi, prosim poslat fotecku pred a po? Aj ty, Liva (na: klik12@centrum.sk)?
Kejsi,
jasne, fotku ti poslem, ked budem po tom.

livaa

suzy
blahozelam Ti,prve dni su krusne ale kazdym dnom to bude lepsie.....tak si ich uzivaj a aby vsetko slo bez komplikacii.....rychle zotavenie

kejsi
ok poslem....

kejsi

suzy, super, strasne ti gratulujem!!! to verim, ze si stastna, ja uz mam strasne nervy. caka ma prva konzultacia u gubu. ty si u koho bola? nemohla by si mi poslat foto? fakt neviem, ku komu mam ist. a aj ostatne baby- eleni,kuki,mely,fifka,liva keby ste mi mohli poslat foto, bola by som velmi vdacna, vdaka, kejsi01@centrum.sk

suzy

Ahojte!vsetky vas zdravim:)no konecne som po,som strasne stastna,aj ked mam este bolesti,prvy den po,bol najhorsi...
operacia prebehla bez komplikacii,ale asi som pri tom plakala,lebo som mala maskaru,a jak som sa zobudila,tak pod okom som mala cele cierne..ako po placi,nevedome som pri tom iste plakala.Hlavne je,ze vsetko dobre dopadlo a som stastna,prsia som si videla a som nadmieru spokojna,aj ked ich mam este napuchnute...Drzim palce vstkym co su pred!je to velka bolest ale da sa to vydrzat,mne asi 4krat pichli morfium...teraz som uz na tom ok,da sa to :)

mely

Ahojte,trochu som sa tu odmlcala...operaciu som presunula na jun, takze som teraz trosku kludnejsia,ked budem mat tesne pred tak tu budem varena pecena:)
Kuki, Fifka, idem vam uz odpisat na mail.
Eleni,este ta to boli? Ja by som tiez velmi rada videla tvoje fotecky, ja idem v juni ku Gubovi a ak budes chciet tiez ti rada poslem tie moje.
(mely15@azet.sk)
Suzi, dufam ze si ok, pis pis, tesime sa na tvoje prve reakcie!:)
Kejsi, ja som u Gubu platila za konzultaciu 600,-,bola som tam pred mesiacom. Chystam sa tam este raz, lebo by som chcela vidiet foky prs ake spravil a tiez potrebujem upresnit znacku silikonov..

fifka

Uhm, moja e-adresa teraz bude kazdej bit do oci, ked je cervenej farby... Zaujimave, ze sa sama od seba zobrazila inofarebne

fifka

Eleni,
diky moc :))
posli mi na klik12@centrum.sk. Aj ja som zvedava, ako dopadla Suzy, no urcite dobre a patri uz k dalsim spokojnym zienkam :)

eleni

suzy uz si zrejme po, tak ta tu cakam a som zvedava ako si pochodila, ale iste dobre! drz sa a ked budes moct daj o sebe vediet! :)