Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

mely

Ivica, poslala som ti:)
Trin,
aj ja som s gubom spokojna, z mojej chlapcenskej hrude spravil dievcensku a ukoncil moje doterajsie trapenie sa kvoli prsiam. Taktiez sestricky su tam prijemne.

kuki

trin,
podla mna je guba super, aj cely personal. som mimoriadne spokojna. pred op som si myslela, ze z toho mojho tvaru prs sa nebude bohvie co urobit, ale hlavne nech su aspon vacsie. a teraz mam krasnucke prsicka. o takom tvare som ani nesnivala.cele to prebehlo supis, tak ako som planovala.som rada, ze som k nemu isla.kto vie ako by vypadali moje prsia od niekoho ineho :-).

mely

Bibik,
ako sa mas? Ja uz ovela lepsie:)Poslala by si mi pls tvoje fotky pred a po. Ja ti mozem tiez poslat,mely15@azet.sk

bibik

mely , tak to mi je luto, ze to mas takto. To ta musi strasne boliet. Mne sa to hoji v poriadku chvalabohu. Lavy mam sice citlivejsi a viac opuchnuty ale prsia su velmi pekne. Dnes som bola na preväze jaziev, lebo tam mam dierku- zarástol mi steh a ked mi ho vybral tak mi to krvácalo. Ale to je v poriadku.rz sa mely uvidis ze to dopadne vsetko dobre a uvidis ake budeme vsetky peknucke.hihi

trin

Ahojte baby,tak ja uz som sa rozhodla pre ULK,buduci tyzden idem na konzultaciu ku Gubovi.NApiste mi prosim aky je a ako sa vam tam pacil pristup personalu. diki

mely

Bibik,
este nemam zrastenu jazvicku, tak mi to vytlacali cez maju dierku v jazve. Kamaratke to lokalne umrtvili a narezali a tak vytlacili. Bolo to neprijemne, mozno mi to budu robit aj zajtra, ale radsej teraz ako by ma to malo zacat neskor boliet. Aj teraz este citim, ze ma tam nieco tlaci pod silikonom.

mely

Ahojte,
mam za sebou prve 3 dni v praci po operacii. Bolo to dost tazke obsediet 9h pri PC. Mala som taku chut si niekedy na chvilku lahnut a uvolnit si chrbat..velmi ma taha koza.Este sa nemozem vytriet a pomaly chodim. Dnes uz to bolo lepsie.
Ivica,
na kontrolu by som mala chodit raz za tyzden, ak je nejaky problem tak aj castejsie. Ja som bola v pondelok a idem aj zajtra. V pondelok mi vytlacali hnis z jedneho prsa,bol to dost bolestivy ukon, ale potom sa mi ulavilo. Od vtedy je mi lepsie. Zajtra mi to este pozru.
O interkliniku som pocula ze su predrazeni,no tazko povedat, co je na tom pravda. Tiez som tam chcela ist, ale bola som uz predtym na konzultacii na ulk a v posoniumclinic a uz som si nechcela stazovat vyber. Na konzultaciu do Interklinik ma pozvali takmer hned po zatelefonovani a operavat by ma mohli uz o 2 tyzdne. Bolo to na mna prirychlo, este som potrebovala ziskavat informacie.. Myslim, ze MUDr. Hedera pracuje aj na plastike v ruzinov. nemocnici. Nepoznam nikoho kto u neho bol na plastike prs. Ved chod a uvidis podla toho,aky dojem to tam na teba urobi. Mne sa celkom pacil aj MUDr. Fabry.