Ahojte,
mam za sebou prve 3 dni v praci po operacii. Bolo to dost tazke obsediet 9h pri PC. Mala som taku chut si niekedy na chvilku lahnut a uvolnit si chrbat..velmi ma taha koza.Este sa nemozem vytriet a pomaly chodim. Dnes uz to bolo lepsie.
Ivica,
na kontrolu by som mala chodit raz za tyzden, ak je nejaky problem tak aj castejsie. Ja som bola v pondelok a idem aj zajtra. V pondelok mi vytlacali hnis z jedneho prsa,bol to dost bolestivy ukon, ale potom sa mi ulavilo. Od vtedy je mi lepsie. Zajtra mi to este pozru.
O interkliniku som pocula ze su predrazeni,no tazko povedat, co je na tom pravda. Tiez som tam chcela ist, ale bola som uz predtym na konzultacii na ulk a v posoniumclinic a uz som si nechcela stazovat vyber. Na konzultaciu do Interklinik ma pozvali takmer hned po zatelefonovani a operavat by ma mohli uz o 2 tyzdne. Bolo to na mna prirychlo, este som potrebovala ziskavat informacie.. Myslim, ze MUDr. Hedera pracuje aj na plastike v ruzinov. nemocnici. Nepoznam nikoho kto u neho bol na plastike prs. Ved chod a uvidis podla toho,aky dojem to tam na teba urobi. Mne sa celkom pacil aj MUDr. Fabry.