Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

bibik

Babulky, kontrola mi dopadla dobre vsetko je poriadku. Az na jednu malickost, zarastol mi tam jeden steh a tak mi ho vytrhol a mam tam malu dierku. Musim ist zajtra a v pondelok znova na kontrolu. Ale bude to O.K. Musim si davat pozor. Som velmi spokojna. Prsia vyzeraju uzasne. :)

bibik

bibik,
ako ti dopadla kontrola ?, je ti lepsie ?, držim palce, vydrž ešte chvílu,budeš super, ja mam všetko ešte len pred sebou a doma mrzúta..
mely,
ako sa citiš ty? Apropo ako vyzerajú vaše jazvy??

marselitta

ahojte kocky, chcem sa pridat do vasej debaty o prsiach, lebo aj mna sa to tyka, pretoze v piatok sa chystam na konzultaciu do BB, ale potrebovala by som radu, pretoze ma kamosky odhovaraju, aby som s operaciou pockala, az ked budem mat deticky,lebo ze sa mi môze ten implantat narusit, ked prsia sa najprv zvacsia o jejake to cislo a potom mi ta koza zostane dost ochabnuta. ak s tym mate nejaku skusenost alebo radu, tak budem vdacna. este by som vas chcela poprosit o nejake foto po operacii, ak s tym nemate problem, budem budem moc rada, urcite by som aj ja poslala. moja adresa marselitta@azet.sk VEĽKÁ VĎAKA! držte sa kočky!

bibik

engel, dakujem velmi pekne za podporu, snad to nebude nic vazne. Dam vediet ako to dopadlo. A to mas pravdu, ze negativne myslenie mi len moze uskodit. Viem to z valstnej skusenosti. Niekedy mam strasne negativne myslenie a neviem sa tomu ubranit.

engel

Ne mas za co,bibik.
A co sa tyka tvojej zajtrajsej kontrole,budem ti moc drzat palce,aby to dobre dopadlo.Urcite to nebude nic vazne,uvidis.Hlavne sa moc nekoncentruj na zle myslenky a mysli pozitivne!..(lebo mysel je velmi magneticka-na co sustredene myslis,to aj privolas) :-)