Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

livaa

bibik
Musis mat trpezlivost,jeden prsnik sa ti hoji skor ako druhy. U kazdej je to individualne. Viem ze aj ja som mala troska obavy kvoli pravemu prsniku, viac ma pobolieval. Doktor vravel ze mam byt trpezliva,ze mozem mat naruseny nejaky nerv a kvoli tomu je ta bolest,lebo pri zakroku ked usadzaju pod sval implose sa to moze stat. Po case by to malo prestat a ked nie vedia to spravit operativne. vravel ze mali jednu pacientku ktorej to pretrvavalo rok a reoperovali jej to to je chvilka. A tiez druhu ktorej to trvalo pol roka bola objednana na reoperacku ale bolest prestala uplne takze sa zakrok nekonal. Takze musis este pockat,este si skoro po zakroku,kym sa ti vsetko zahoji,trpezlivost,drzim palceky....

kuki

ivica, tie bolesti su dost individualne. ja som to prezila dost vpohode. iba z lahu do sedu a naopak mi trochu pomahal priatel, ale na druhy den som aj trochu vysavala, ale opatrne, davala som si pozor, aby som nezapajala prsne svaly. a treti den som musela zvladnut skoro cely sama.vpodstate si myslim, ze cele by som to zvladla aj sama, ale samozrejme, ze som si nechala pomoct :-)

ivica

bibik drzim palce!

dievčatá tie bolesti po operacii, hneď druhy,tretí den, sú také že nezvladate ani základné ukony? obliect sa, najest, pytam sa pretoze partner stale nesuhlasi a neviem kto mi podá pohar vody, musim sa dokazat o seba postarat,ono to nebude asi az take drasticke/idem az po lete,snad sa to dovtedy utrasie/, ale pre istotu sa pripravujem na vsetko...dakujem za odpovede

bibik

Mely, dnes som bola na kontrole, neviem ci je vsetko v poriadku, lebo stale ma boli ten lavy prsnik a niekedy je to na nevydrzanie.Stale ho mam tvrdy.Udajne to moze byt naruseny nejaky nerv.Uz som z toho unavena.A ty si O.K?
livaa, prosim ta ako dlho si mala bolesti? Ja som 3 tyzdne po op.

ivica

Mely,
ako si mi posielala tie fotky, tak som ti hned aj odpisala dakovne mailom, dostala si to? Pretoze som zistila ze v ten den mi viac krat neodisla posta...

misela

livka a poliewocka
dakujem za rady..ja mam rez okolo celeho dvorca pretoze mi redukovali velkost takze by som chcela urychlit hojenie..kde mate rez vy? pod prsnikom?

livaa

Misela
Co doktor to iny nazor. napr.mne odporucil len jazvy preliepat cim najdlhsie a nicim nemazat. Spomenul sice silikonove naplaste,ale ze efekt je rovnaky len su zbytocne drahe. Ini zase radia masirovat a mazat kremami,tak a vyber si....ja si nedavam nic,na to treba hlavne trpezlivost a cas....