Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

misela

ahojte baby! pisem vam zo spanielska kde zijem a kde som sa rozhodla pre tento zakrok. . ja som 12 dni po operacii a citim sa naozaj lepsie..prve dni boli strasne bolestive ale to je normalne.. mne to robili cez bradavky..takze bolest je trosku ina..vsetkym vam co ste cerstvo po operacii vam prajem coskore uzdravenie a vela sily a tym co su pred operaciou vela odvahy a nezabudnite pre krasu sa trpi. .

mely

marselitta,
velkost implantatu zavisi od toho aku mas teraz velkost a ake by si chcela mat a tiez ci mas dost volnej koze. Spravnu velkost ti urcite poradi lekar.Ja mam 275cc a viac by som ani nemohla mat,uz teraz som mala tak nasponovanu kozu cez som myslela ze prasnem.Predtym som nemala ziadne prsia.

mely

Ahojte
Klara,
dakujem:) Kompresnu poprsenku mam 70A ale ked som si skusana normalu podprdu tak je mi dobra B-ckova velkost.
Bibik,
uz mi je fain, bolesti citim ked vstavam z postele alebo sa nejako zohybam a ked dlhsie chodim tak ma boli chrbat. Ale uz je to ovela lepsie ako napr. minuly tyzden.Ja mam stale zospodu prelepene jazvicky, ani som ich este nevidela. ok, budem cakat na fotky:)
Lu,
ja som sa doktora pytala po akej dobe po operacii budem moct mat deti. Po siestich mesiacoch by to malo byt uz cele zahojene, ale ak mozem, nech pockam aspon 9 mesiacov. Implantat mam pod svalom,prsnu zlazu to neobmedzuje a kojit by som mala normalne.Citala som na ceskom fore, ze ta, kt. chce mat babatko by si nemala davat uplne velke implantaty,to preto aby mala koza este nejaku rezervu a mohla sa este natiahnut ked sa prsia naplnia mliekom.
Na rajce sa mozes dostat ked sa zaregistrujes na www.omlazeni.cz a napises mail Martine19,ona dava heslo na rajce.

marselitta

ešte som chcem opýtať, píšete niektoré o fotkách na rejceti, neviem co je to za stranka a kde sa tam dajú pozrieť fotky?

marselitta

ahojte kočky.ja som sa už konečne po vašich príspevkoch odhodla ísť na konzultáciu k doktorovi Červeňovi v BB a objednal ma na zákrok na september, tak už sa aj teším, len mám zase dilemu, či je implantát gaľatý 300 ml dosť, lebo mi známa povedala, čo je tiež dosť vysoká ako je 178cm, že jej sa zdajú malé, že nie je spokojná, tak ak máte skúsenosti, tak prosím poraďte. ďakujem a všetky sa držte.

bibik

mely, poslem ti ale najprv sa musim nafotit. Este mi denne robia na jednom psniku prevaz. Ale hoji sa to dobre. Este mas bolesti? Ja stale. Najhorsi je spanok a lezanie. Rano sa budim dolamana a mam tlak v prsiach.

lu

caute zeny, je skvele citat o vasich skusenostiach a pocitoch, specialne pre nas, ktore mame PRED. na konzultaciu sa este len chystam, chcem tie co uz boli poprosit o radu, lebo o tom som sa tu nedocitala. hovorili ste niektora s lekarom o vplyve silikonovych implantatov na tehotenstvo a nasledne kojenie babatka? dakujem velmi pekne a zelam uspesny tyzden.