Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

livaa

sonia
vsetko ti vysvetli doktor na konzultacii,mozes sa ho na vsetko pytat co ta zaujima. Velkost implntatu ti poradi na zaklade tvojej predstavy. Tvar si vyberies sama ci okruhle alebo anatomicke,ale odporuci ti co by bolo vhodnejsie,to zalezi aj od toho v akom stave mas teraz prsia. Mne moj doktor vravel ze by sa mali menit implose po 10-15 rokov,hoc vyrobca implosov dava celozivotnu zaruku. Niekedy to nutne nieje to musi posudit doktor.

eleni

livaa
aaaa mas pravdu, co sa tu vobec rozculujem nad takym primitivom, idem sa pozriet do zrkadla a hned mi bude lepsie :))))))))))))))))))

sonia

ja by som chcela ist niekde do BA .
poznate kliniku ESTHETIC?
a tam mi dr.poradi aky tvar?
ja by som chcela take gulate ,ani velke ani male take stredne :)
len fakt nemam o tom ani sajnu.

sonia

ahojte
mam 22 rokov a tiez rozmyslam ze by som si to dala spravit.len sa tomu vobec nerozumiem ,viete mi poradit?
a je pravda ze po 15 rokoch sa to vymiena??

livaa

eleni
vobec si ho nevsimaj nestoji za to, takto verejne urazat a nadavat moze len primitiv,a vobec nevie o com to je. Hlavne ze my sme spokojne....

eleni

mily (nevyjadrujem sa radsej co) martin9!

len tak na okraj, mam 26,1 dieta, pred tehotenstvom prsia trojky, v tehotenstve 5 -6 a po mi ostali ovisnute, vytahane dvojky! takze podla teba som pica ktora ma cely zivot prezit v komplexoch, ze mam prsia ako 60 rocna zenska??!! som po plastike, citim sa fajn, opat mam svoje trojky a manzel je nadseny! esteze nie je taky zadubeny vol ako ty a stastie je, ze tych volov je malo!!!

martin 9

ach umele pice
fuj vzivote by som nechodil z babu z umelimi ceckami to je ak chodit s barbinou radsej mensie nez umele

:D ked budete stare opice co potom spravite ?
cecky budete mat ako slivky ovisle ...

eleni

ahojte vsetky kocky!
presne ako pise livaa a kuki, da sa to zvladnut, najhorsi je ten tlak na hrudnik, ale inak pohoda :)

co sa tyka hojenia, ach jo! prave prso mi stale strajkuje, pobolieva, je tvrdsie, nahmatam si tam nejake hrcky.. a to som 2 mesiace po. Dr. povedal aby som si ho masirovala a ze treba aspon 3 - 4 mesiace este pockat, aby sa dalo povedta ci je nejakyproblem alebo nie. buducu stredu idem na kontrolu, tak snad ma potesi..
a ozaj, baby, mne vazne vyhrava! najnovsie studujem vsetko o zvacseni pier.. :)

livaa

ivica
bolest je individualna,sama uvidis co mozes a co nie.Ja som sa po operacii na druhy den sama obliekla a v doprovode som sla domov. Je pravda ze prve dni su krusne najma si sadnut z lahu do sedu,tachsie sa dycha,ale da sa to zvladnut. Ja som ani nebrala ziadne tabletky od bolesti. je to neprijemny bolestivy tlak na hrudi najme pri pohybe a namahani prsnych svalov. Je to logicke pretoze pri zakroku ti v prsnych svaloch narusia nervy,mas rezy a kym si telo zvykne na implose. A mna bolel najma chrbat a kostrc kvoli lezaniu len na chrbte...a ani som nelezala cely den,o to horsie som sa citila,som sedela,prechadzala sa a troska polezala a zase....neboj vsetky sme to zvladli....drzim palceky