Ahojte, teraz som sa vratila od lekara,mala som v prsi nejaku tekutinu, kt. mi dr.vytlacil, to preto ma tak bolelo. Teraz uz mi je konecne lepsie:)Mam odstranene aj leukoplasty a uvidela som si po 2 tyzdnoch prsia. Tesim sa, su pekne, sice male ale gulatucke:)) Predtym som nemala ziadne(nulky).Doteraz som bola smutna, lebo ma to stale bolelo a ked som ich mala prelepene tak sa mi nepacili. Dnes som sa konecne z nich zacala tesit:))
Bibik,
aj ty tam mas mozno take nieco a ked ti to lekar vytlaci, ulavi sa ti.
Ivica,
aj moj priatel bol zozaciatku proti, bal sa, ze sa mi nieco stane pri operacii, no videl aj, aka som bola vzdy smutna, ked som si nevedela nikdy kupit plavky ani ziadne pekne tricko s vystrihom. Pochopil, ze to s tou plastikou myslim vazne a nakoniec to schvalil. Ked budem stastna ja, bude aj on. Po operacii ma velmi podpril, stale mi pomaha so vstavanim, obliekanim, varenim...
Eleni,
zajtra budem 2 tyzdne po operacii. Dnes sa citim celkom fain, ked dlhsie stojim, chodim, velmi ma boli chrbtica. Chodim stale velmi pomalicky,no musim sa rozhybat. Zajtra uz idem do prace..