Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

ivica

Suhlasim,klud a bez urazania,len jedna otázka, preco ste na tomto fore vlastne? /muž,adrrik/ Rozmyslam preco sa týmto vôbec zaoberate, ked je Vám to proti gustu.Keby som isla na pokec nestastne holohlavych a machrovala tam ze ja mám husté vlasy a vy ste chudáci zakomplexovaní, tak neviem o čom by to bolo? Uprimne ja komplex naozaj mam a preto si ho budem riešiť a samozrejme aj znášať dôsledky svojho rozhodnutia.

mely

Nooo, baby,klud.. Kazdy tu moze vyjadrit svoj nazor, ale prosim vas,neurazajte sa navzajom. Ta, ktora ma pekne prsia od prirody,tazko sa vciti do psychiky zeny, ktora prsia nema a samozrejme je proti operacii. Je to kazdeho slobodne rozhodnutie a netreba preto niekoho urazat a odsudzovat.

addrik

No bibik, ale si nam dala, az som sa zlakla fakt, taka hlupost moze vyjst len z tvojich ust. Ja sa takymito problemami, vobec nezaoberam. Primitiv si ked tak ty, uboziak

bibik

muz a addrik
Pocuvaj ty primitiv aj jeden aj druhy asi vy dvaja trpite nejakou uchylkou a zakomplexovanostou. Pretoze takymi to prizemnymi poznamkami by ste sa do debaty nezapajali. Vasa znalost je pod urovnou priemernej inteligencie. Tak na vasom mieste by som sa zamyslela nad operaciu mozgu.

addrik

co je na tom pekne? ze vyzerate ako gumene babiky? Myslim ze mate pocit menejcennosti, inac by ste ostali, ako ste

mely

Ahojte, teraz som sa vratila od lekara,mala som v prsi nejaku tekutinu, kt. mi dr.vytlacil, to preto ma tak bolelo. Teraz uz mi je konecne lepsie:)Mam odstranene aj leukoplasty a uvidela som si po 2 tyzdnoch prsia. Tesim sa, su pekne, sice male ale gulatucke:)) Predtym som nemala ziadne(nulky).Doteraz som bola smutna, lebo ma to stale bolelo a ked som ich mala prelepene tak sa mi nepacili. Dnes som sa konecne z nich zacala tesit:))
Bibik,
aj ty tam mas mozno take nieco a ked ti to lekar vytlaci, ulavi sa ti.
Ivica,
aj moj priatel bol zozaciatku proti, bal sa, ze sa mi nieco stane pri operacii, no videl aj, aka som bola vzdy smutna, ked som si nevedela nikdy kupit plavky ani ziadne pekne tricko s vystrihom. Pochopil, ze to s tou plastikou myslim vazne a nakoniec to schvalil. Ked budem stastna ja, bude aj on. Po operacii ma velmi podpril, stale mi pomaha so vstavanim, obliekanim, varenim...
Eleni,
zajtra budem 2 tyzdne po operacii. Dnes sa citim celkom fain, ked dlhsie stojim, chodim, velmi ma boli chrbtica. Chodim stale velmi pomalicky,no musim sa rozhybat. Zajtra uz idem do prace..

eleni

muz - este nieco mi napadlo, ani manzel ani kamaratka necitili kde zacina implantat a aky ma tvar. obaja sa zhodli ze je to ako normalny prsnik, tak potom o com vlastne hovoris? to si moze nahmatat a citit jedine "majitelka"..

eleni

mely ahoj!
dnes som sa sem po dlhom case dostala, ale opat nestiham vsetko citat.takze mas stale bolesti?ako dlho si po? ja som dnes 7 tyzdnov po a mozem ti povedat ze este piaty tyzden ma tam tak isti pichalo ako teba! az teraz to ustupilo!tiez som sa bala, ale ked aj ostatme kocky vraveli ze to tak mali, tak som sa ukludnila a snazila som si to nevsimat. teraz uz je dobre, co sa bolesti tyka. nic uz necitim! len pravy prsnik mam niekedy rano stvrdnuty, aj sa mi tazsie hojil, nechcel klesnut, tak na kontrole mi ukazal ako ho mam masirovat a uz je to fajn :) hoci nemaju uplne rovnaky tvar a ja tam vidim asymetriu, manzel je nadseny a vsetky kamaratky tiez!no ale bolo by naivne mysliet si ze ich budem mat uplne rovnake, ked uz predtym boli velmi asymetricke. mozem povedat ze som maximalne spokojna! neboj sa nic, urcite je vsetko v poriadku a budes nadherna! len to musis teraz vydrzat! vela sil,je to narocne!
MUZ - len tak mimochodom, toto je prvykrat co pocujem taky nazor od chlapa. neviem kolko zien so spravenymi prsiami si mal (ja tipujem ze ziadnu a ak hej, tak ich musela mat zrejme 100 rokov alebo zle spravene),ale muzi v mojom okoli, ktorych partnerky maju implantaty (vratane mojho manzela) su nadseni! takze baby smelo do toho! ja som zatial nestretla chlapa, ktoreho by to "nelakalo" :))))

livaa

MUZ
Toto milujem tie vase reci,pozerate len na seba a vase pocity.....a co my?
To akoze ked sa zalubis do dievcata je ti s nou dobre a po case ti povie ze ma zvacsene prsia tak ju kopnes do zadku???? A to ze by si ju mal naozaj rad uz nieje podstatne len kvoli tomu ze ma umele prsia???Ci najprv ako sa zoznamis s dievcatom ktore ti je sympaticke ju najprv omakas ci nema silikon?? To je uuuubohe.....