Ludia,ktore pridu na tuto diskusiu za ucelom urazat alebo odsudzovat maju bud velmi silne komplexy,ktore nemozu napravit z roznych dovodov (fin. situacia,slaba vola,nizke IQ a t.d.) alebo zapalene ego..Mali by si zalozit vlastnu temu s nazvom napr."Ja som ale dokonaly!!!" a tam sa vyzivat v sebechvalach a odsudzovaniach...
Klobuk dolu pred vsetkymi,ktore dokazu zvitazit nad dhorocnymi trapeniami,sposobenymi niektorymi nedostatkami fyzickeho tela,medzi ktore patria aj prilis male prsia.Okrem toho,ze musi investovat nemalu fin. ciastku,musia prejst brutalnymi bolestami,obavami z toho,ako to prijme okolie(pracovne,rodinne..) a t.d...Takze neodsudzovat,ale obdivovat by som odporucala vam,pocestnym,ktore ste nahodou zabludili na tuto temu.A ak vam vase biedne ego to nedovoli,tak jednoducho odist na inu temu,kde mozete pridat uzitone info..Uvedomte si,prosim,na co sluzi tento portal...Citaju ho slovaci v celom svete.Ja zijem tiez mimo SR a moc rada navstevujem tento forum. Zaujimaju ma problemy ostatnych ludi,tesim sa spolu s nimi,ked dosiahnu uspechy,smutim spolu s nimi,ked sa to nepodari a som velmi sklamana,ked musim tu citat primitivne prispevky s urazkami od ludi,ktore nemaju sajnu..Budte prosim vas lojalni a eticki!!Ved kazda bytost je jedinecna a ma pravo na to,aby bola stastna.Ak nemate pochopenie,tak jednoducho ignorujte.Dakujem vam! :-)