Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

livaa

lydia
a tiez sa vies pozriet na stranky jednotlivych plastickych chirurgii,podla toho kde chces ist a kazda ma na stranke fotogaleriu zien ktore si dali robit zakrok pred a po

lydia 1524

ahojte dievcata, mozte mi poradit, kde sa viem pozriet na fotky pred a po? Som rozhodnuta ist na operaciu v sept., len este neviem, ci okruhle alebo anatomy, som dost rovna a chcela by som si to porovnat na niektorych fotkach. Zavidim vam, kocky, co ste po, a lutujem, ze som sa neodhodlala skôr, ked tu citam vase nadsenia z vysledkov. pa mail: s.lydia@orangemail.sk, dakujem.

bibik

Ivica, livaa
babulky, dakujem Vam za podporu ste zlate. ivica je lepsie si to dat spravit po lete. Moc moc Ti drzim palce, uvidis, ze budes spokojna az na tie bolesti ale je to naozaj individualne. Pre mna je najhorsi spanok na chrbte a ten problem stym narusenym nervom. Chrbat mi uz odisiel. A ja som tri dni po operacii pracovala, soferovala aj ked t bolelo ale, my baby zvladneme vsetko. Pre krasu sa trpi , ale stoji to za to.

livaa

sonia
anatomicke vyzeraju prirodzenejsie maju tvar kvapky,cize maju spad ako prirodzene prsia. niektore zeny ktore maju ovisnute prsia im je lepsie dat okruhle aby sa im vyplnil vrch. to zalezi aj od toho co sa ti paci. ja mam tiez okruhle a som spokojna...vsetko ti povie doktor a aj ti ukaze fotky zien ktore si dali robit prsia aby si mala predstavu.