Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

Livaa

ivica
:DDDD tak to bolo dobreee zo starym....

da sa vymazat,alebo chces vsetko vymazat a chces tam mat foto co mi posles?? ako chces,posli na mail a daj vediet ako to chces :-)

ivica

dnes rano po polnoci mi dosla nasledovna SMS:
"Pamiatkovy ustav bude zbierat po polnoci vykopavky.Preto vyved svojho stareho von a vyckaj na zberny voz. Posli spravu dalsim zenam , nech tam nestoji sam. Moj je uz obuty!"

ivica

kuki 79 - pekne , pekne...
livaa prosim ta daju sa niektore z mojich zaberov vymazat? ,poslala by som ti nove zabery, teraz skoro po 4 roch mesiacoch "uz sa usadili" a poslem ti fotky fotene digitalom priamo na mail, to predtym bolo vsetko z mobilom fotene a dost skreslene...

bianca

Ahoj Komo, Ja idem tiež po novom roku na konzultáciu k dr.Polákovi v Brne. Napíš prosím, aký si mala z neho dojem, ozvem sa tiež.