Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

inka69

LIVAA este jednu otazku... vsetky spominate nejaku stranku s fotkami. chcem sa opytat je len pre "vyvolene"? ty mas urobene kozy naozaj VELMI PEKNE, ak by sa dalo, rada by som videla aj ine fotky. pripadne kocky co uz ste po a nevadi vam to poslite mi fotky na email inkakr@gmail.com aj s velkostou implantatu + ci to mate pod zlazu , alebo pod sval. mna to este len caka, ale vdaka "LIVAA" mam zase lepsiu predstavu:)) krasny den vsetkym:))

inka69

ahojky LIVAA,
posielal som email dr. Fabrymu (neda sa mu dovolat). ked mi posle termin na konzultaciu dam vediet.
este raz vsetko NAJ NAJ NAJ v novom roku:)

liza

Baby,mala niektora z vas po operacii problem,ze bol jeden prsnik vacsi,ako druhy?Ja som stvrty tyzden po a stale mam jeden vacsi.Do akej doby sa Vam to upravilo?

petra2

LIVAA:
ano, bola som dokopy u 4, jeden sa choval ako majster sveta a dvaja mi doporučovali pod žľazu, ale všetky info na webe, vrátane stránok Mentoru a Inamedu doporučujú pod sval, že je tak menšie riziko kontraktúry, lepšia možnosť mamografie a menšie riziko hmatateľnosti implantátu. Inak teraz mám jednotky a deti (žiaľ) mať nebudem.

ivica

Zdenča, konecny tvar by mali ziskat do 6 mesiacov, aj skorej, je to individualne...tak ako vsetko v tejto oblasti. Zakladom ostane tvoj tvar poprsia povodny, len sa nadvihne, zväčší, vyplni.., nie je to ako pasova vyroba ako si to niekto predstavuje, nikdy sa nenajde dvojo rovnakych zenskych prs, a to je na tomto celom najlepsie, ze vzdy sme to len my, neprerabame sa, len naprávame nedostatky...

zdenča

Už je to tuuu :-) zajtra posledná konzultácia...strašne sa už teším, konečne budem mať prsia!!! (dúfam, že sa všetko perfektne podarí). Mám len 1 otázku, cca po akom času silikóny ´´sadnú´´? A ako dlho treba nosiť tu obludnú podprdu? Ďakujem...a ak by ste boli také milé, POšLITE MI PROSÍM VAŠE FOTKY... zdencika@azet.sk

silvia t

zuzika6 bola by som moc rada keby si mi potom poslala informacie..ale ak sa bude dat na maila.. ja som s nim bohuzial v kontakte len mailom kedze niesom na slovensku a operacia i s konzultaciou u mna prebehne behom mesiaca tak ma o nom bude zaujimat takmer vsetko / jeho pristup,aky dojem na teba zanechal a tak.. vopred ti velmi pekne dakujem

Livaa

petra2
a bola si aj u niekoho ineho na konzultaciu? a ake mas teraz povodne cecky,mas uz deti?
myslim ze Pegy bola u dr. Jezovitovej...

Livaa

ivica
vsetko je tak ako si si zelala :-) len momentalne blbne server alebo co,myslim ze zdvojilo fotky v albume,ale to spravim,len ked sa bude dat,skusim neskor......veeelmi pekneeee musim uznat :-)