Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

Petra2

livaa, pegy sjuzi
tí čo to odsudzujú sa nestarajú do vecí, do ktorých ich nič nie je. je to naše telo a môžeme si s ním robiť čo chceme. urobila som to pre svoj pocit a nie pre nejakého mudrlanta. ja tiež nikomu nehovorím, čo má, alebo nemá robiť.

sjuzik

no mne ta jedna sestricka alebo co to bola , taka kratkovlasa blondina myslim ta co dava tie tlaciva neviem vies ktoru myslim..tak akoze dovidenia s takym pristupom.som chcela spat tam kukala telku netvorila mi okno lebo jej bola zima a co robila rano ked som mala opustit izbu..

alex88

Ahojte,mozno si niektora z vas na mna este spomenie, pisal som tu nejaky cas dozadu.Chcem sa podakovat Pegy:-) ktora mi dost pomohla so vsetkymi informaciami a ak by sa tu nasli este aj dalsie baby ktore nemaju voci mne predsudky a ktore maju skusenosti s dr.Jezovitovou tak rad privitam ich nazory.Ja k nej idem na konzultaciu a zaujimaju ma vsetky informacie o nej a aj o samotnom zakroku u nej.Dakujem

Petra2

sjuzik
s kvalitou zákroku som spokojná, Ježovitová operuje fakt dobre. Možno by mohla trochu viac vysvetliť pri konzultáciách. Keby som nemala veci naštudované z internetu, idem do neznáma. A klinika by mohla mať trochu lepšiu organizáciu. Pri prijme boli zmätky s vyplňovaním tlačív, keď som bola večer hladná, nemali nič na jedenie, horko ťažko sestrička našla 3 jogurty. To ešte aj v štátnej nemocnici, kde to platí poisťovňa, som dostala normálnu diétnu večeru. A na raňajky nám dali pre 3 baby 2 syry, šunku zbalenú... a tak podobne. Myslím že v súkromnej klinike by sa to nemalo stať. Ale hlavný je výsledok a ten je dobrý :-)

guniatko

zuzika6..uz aj ja by som chcela mat po operacii..lebo aj mne pisal na mail,tak som nevedela ci mu mozem napisat alebo nie..ale napisem mu urcite..mas aj nejake foto uz spravene..?

Livaa

Pegy
ze im to nevadi a podobne keci,kebyze videl moje tak by ostal v nemom uzase a hned by ho to preslo,kost a koza :DD
ok este mam nieco na praci,tak neskor sa juknem na mail ohladne fotiek,pa

Pegy

My sme to spravili aby sme si upravili prsia,Pamela si dala este o 2 velkosti vacsie aby sa zviditelnila,aj ja ich zboznujem ale keby som mu ukazala fotku pred tak by utiekol