Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

alex88

Petra2: Dakujem

silvia a: No mne uz toho vela povedala Pegy, ale kazda rada ci skusenost je dobra, hlavne ked sa nejedna o fazulky.Ja som z toho celeho dost nervozny, bojim sa hlavne narkozy a preto hladam co najviac informacii aby som sa trochu posmelil.

susana019

Ahojte baby tak ja si to tu kazdy den citam a nasavam nove info no ja budem musiet si este nejaky ten cas pockat kedze nekojim nieco okolo 2 mesiacov a mam info ze najlepsie az rok po odkojeni.
No v dobrom zavidim ktore uz maju po a zelam vela vela sil na zotavenie a tie co uz mate po bolestiach len pekne si uzivajte pekne prsia.
Dakujem Pegy za info a aj foto, mas naozaj velmi pekne prsia, no rada by som kuk ako mate ostatne no ja este nemam ale snad o rok uz budem patrit medzi vas.

Petra2

sjuzik ja som platila už v tomto roku s Eurosilikónmi 77. Pekne to v tej BA zdražujú :-( A rokov mám kopu, asi som tu najstaršia, už 50.