Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

Laura S

sjuzik

dakujem :o) bola som v Chirmede v Kosiciach u Dr. Kacmara, ten tvar sa este casom upravy, este nemam prsia celkom makke a implantat sa este musi usadit. Ja som este iba 4 tyzdne po operacii.

Laura S

Pegy

jazvy som mala takmer neviditelne, musela si sa dobre pozriet, aby si nejake videl. Boli velmi tenucke a blede.

micuška

ermii
cisto teoreticky: Rano ti urobia moc a zoberu krv. O 12-13 mas vysledky z krvi a s tymi ides k internistovi. Ten ta posle na rengen pluc+srdca, urobi EKG, zmeria tlak a urobi zaverecnu spravu. Da sa to stihnut za predpokladu, ze mas uz spravu od mamologa. Ale vacsinou u internistov byva mooooooore ludi.

mariamaria

ermii neviem na 100percent ale mne sa zda ,ze ano...len to musis ist cim skor uz teraz!!!ak mas zajtra OP ,drzim palce...

montrela a ako vies,ze EVA ma 300ml???