Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

micuška

zuzika6:
Este by som sa ta chcela opytat, ze ci ti doktor povedal, ze je tam riziko opatovneho roztiahnutia dvorcov na ukor bradavky, teda, ze bradavka sa splosti a dvorec trochu roztiahne.
Ake siroke ti nechal tie dvorce? Ja neviem, ci si ich mam dat vobec zmensit????????
Ak by ti to nebolo proti srsti mohla by si mi poslat fotky pred a po?
Budem velmi rada.
viera@zedo.sk

Livaa

ermi
ja som bola operovana v Chirmed v Ke a vsetky predoperacne mi zabezpecili oni a samozrejme ze som bola uprednostena :-)ale zaplatila som si za to :-)

Laura S

ermii

operovana som bola v Kosiciach, ale predoperacne som si urobila u mojho obvodneho lekara. Rano som isla na moc a na krv, kym som cakala na vysledky som isla na RTG pluc a potom na interne. Nechapem, preco je to prenho nemozne.

micuška

sjuzik: Teraz som sa docitala na stranke ministerstva, ze RTG pluc treba len po 40-ke, co je moj pripad.

Ermii:
Ked si z BA skus zavolat do MEDIREXU, na Tehelnej 26. 02/20829222. Robia to za uhradu myslim, ze 2500 Sk, ale nie som si ista.