Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

zuzika6

micuška,tak sa zda,že ti s tymi fotkami už asi moc nepomôžem.no ale dr. by mal vedieť,na mňa sa len pozrel a hned mi to navrhol...

micuška

zuzika6
Ja idem na OP 12.02., teda, ked vsetky vysetrenia budu OK!
Ja nemam velmi velke dvorce, ale mne zaberie kozu okolo, aby mi cele prsia trochu zdvihol.
Teraz neviem, ci sa tie dvorce roztahuju len ked su zmensene, alebo aj vdety, ked sa zaberie koza okolo.
Keby to malo byt tak, tak si z tych dvorcov necham aj ja trochu ubrat.

sjuzik

livaa
sory pomylila som sa v nicku som to zle napisala
a este som nespokojna s tymi jazvami..
to sa neda nejako vybrusit?

susana019

Ahoj baby tak stale citam a zuzika6 ja mam tiez velky dvorec no ked mi bradavky stoja a je mi zima tak ich mam v pohode takze neviem ale tiez rozmyslam ked si dam uz urobit prsia ci si mam dat aj upravit dvorec.
ESTE SA CHCEM OPYTAT ako by som sa mohla ja dostat na ten rajec kde davate fotky pred a po???Ak by sa dalo mohla by som mat pristup??
DAKUJEM

sjuzik

livia
som nespokojna, ani neviem ako to napisat, ako mam silikon tak vidim tam moje povodne prsia tak troska boze neviem ci to chapes ako to myslim ked ich napnem tak sa to vyrovna a ked ich mam normalne tak to tam vidim

zuzika6

micuška,o žiadnom riziku mi nehovoril.ja mam bradavku vypuklu,tak myslim,že tam by problem namal nastať.
zada sa mi,že mi pri konzultacii nameral priemer dvorca až 5cm.
neviem ako to maš ty,ale keby mi to neurobil,tak mam bradavky na cele prsia :-).fotky ti pošlem,no najskôr až v druhej polovici februara,sned ti to ešte pomôže...