Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

janka

Laura S. Bola by som veľmi rada, ak by si mi poslala tvoju fotku po operácii. Takisto uvažujem o impl. veľkosti 600 ml, nakoľko teraz mám impl. veľ.400 ml.Moja mail. adresa je janickanagyova@azet.sk. Veľmi pekne ďakujem.

ermii

baby a báli ste sa??? operácie myslím... ja som bola už dva krát v narkoze - raz pri slepáku a raz pri cisárskom...

Laura S

tana_2

ako kde, ale pohybuje sa to okolo 70tisíc korun ( všetko dokopy )Závisí od značky implantátov a aj od ceny za operáciu, anestéziu a pobyt v nemocnici, ktorú má každý lekár inú...

Laura S

ermii

ja som mohla jest a pit do pol noci, potom som uz nemohla. A naposledy som fajcila asi 3 hodiny pred operaciou :o)

tana_2

a kolko vlastne stoja take silikonova prsia?Ja by som si dala tiez no vlastne som spokojna so svojou velkostou,ale mam za sebou 2 tehotenstva+kojenie tak by som ich chcela spevnit.Nieje jedno ake su dvorce?

ermii

zle som to napísala...zajtra idem ešte len na predoperačné, ak dobre dopadnú, idem v pondelok - dr. guba z ULK... dakujem vám baby, aj vy ste mali pred operáciou strach???

ermii

predoperačne mam už vybavené - zaujímavé že u iného dr. to ide - síce si to treba zaplatiť, ale ved to som povedala aj tomu prvému, že si to zaplatím... rano idem, snad bude vsetko ok...