Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

Laura S

Janka,

ani mne doktor najskor nechcel dat 600ml, vraj mam velmi uzky hrudnik a vraj je to vela...Navrhol mi 460ml, ale povedala som mu, ze ja nevyhodim 70tisic len tak zbytocne, raz som uz sklamana bola ( presne tak ako ty, ked odpuchli ) Nakoniec ho presvedcila moja vyska :o)
Neviem, aky typ postavy mas ty. Ale myslim, ze ti da 600ml v pohode, lebo uz to ma odskusane na mne:o) Ja som bola po prvej operacii velmi sklamana, 305ml mi urobilo iba dvojky. Kym boli napuchnute, boli fajn, ale potom... Hned som vedela, ze hned ako budem moct pojdem do vacsich...
Ale poviem ti, 600ml je fakt dost, je to aj vaha, citim to. Ak si dost vysoka tak v pohode, ale ak si nizsia, tak neviem, ci by som ti odporucala az 600ml. Ja som spokojna, verim, ze budes aj ty. Chirmed je super klinika a Dr Magdo a Dr.Kacmar su velmi mily. Mam to do Kosic daleko, ale stalo mi to za to. Aj cenovo su v pohode a je tam uzasna starostlivost.

Livaa

janka
a nechces prispiet fotkamy do nasej galerie??? ak hej tak mi poslina mail :-) mozem len odporucit dr. Kacmara :-)

janka

Laura S

Ešte sa ťa chcem spýťať. Aké impl. máš? Anatomické alebo okrúhle. A aký profil? Ďakujem ti za odpoveď.

janka

Laura S
Veľmi pekne ti ďakujem za fotky. Máš ich veľmi pekné. Takéto by som chcela aj ja. Čítala som, že si bola v Chirmede v KE. Ja takisto uvažujem, že by som šla do Chirmedu. Čítala som samé pozitíva. Terajšie prsia 400 ml., anatom, pod svalom (pred operáciou som nemala skoro žiadne prsia) som si dávala robiť u dr. Juráška, ale keď som sa naňho obrátila s požiadavkou o zv. na 600 ml., tak odmietol. Nechcel o tom ani počuť. Vravel, že ak by aj do toho šiel, tak by pridal len 50-70 ml. To by boli zbytočne vyhodené peniaze a veľkosť mojich terajších pŕs by bola nezmenená. Chcem len povedať, že veľkosť 400 ml, v mojom prípade nie sú žiadne veľké prsia- také slabšie trojky.TAkisto sa mi po operácii zdali obrovské (aj som si povedala: mohla som si dať menšiu veľkosť). Ale keď opuch zmizol, tak som bola trošku sklamaná.

ermii

baby a chcem sa ešte opýtať ako to bolo vlastne tie uplne prvé dni u vás po? mohli ste aspon chodiť, alebo ste len ležali v postely?

Livaa

ermi
pred operaciou by sa nemalo spravne fajcit 2 tyzdne aspon,ale ja som tiez fajciar tak ja som zvladla nefajcit jeden den pred zakrokom :-) a do 20,00h mozes jest ale potom uz nie

Livaa

SJUZIK
neviem ako to myslis ze Ti vidno povodne cecky,posli foto.....a s tymi jazvamy sa to bude dat ale myslim az po roku,skor vraj nie.....

Laura S

ermii

pri prvej operacii som sa bala, lebo som nevedela do coho idem, ale pri druhej uz nie. Nie je to nic strasne, naozaj sa nemas coho bat :o)

ermii

baby,
a ešte mi prosím napíšte z čoho všetkého sa skladajú tie predoperačné...treba doniesť moč? budú mi brať krv, RTG pluc, EKG a čo ešte?