Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

olap

Laura S: pises, ze chces docielit anatomami prirodzeny tvar...akurat neviem, co je uz len prirodzene na objeme 600 ml....sorry, nic v zlom.

zina777

Ahoj, ja mam silikon uz 4 roky, som velmi spokojna, aj ked svje nevyhody to ma - treba si zvazit, preco to vlastne chces a byt k sebe uprimna. Mne to robil Doc. Fedeles v Ruzinove v BA, je to tam fajn, ma prax. Radsej, ako v nejakom sanatiriu, kde nemaju orax a skusenosti.

zuzka16

Ahojte kočky, aj ja si chcem dať strašne silikony, dokonca aj mamina bola za, ale teraz už začína pochybovať, každý v mojom okolí hovorí o rôznych rizikách a mám trochu strach. Môžete mi napísať svoje pocity, ako sa cítite, jedna moja známa si tiež dala a má veľké bolesti a je rok po. Nejaké vaše inštrukcie by mi určite pomohli, lebo je to môj sen už 7 rokov. Môj email je zuzi16@zoznam.sk Dakujem

Petra2

ermi
chodiť môžeš, ale vstávanie je problém. hlavme prvé 2 dni. mne musel pomáhať manžel. potom je to už lepšie, ale aj tak sa mi chcelo stále spať. ja mám pod sval a to je na bolesti horšie, ale myslím, že to za to stojí.

Laura S

Janka

chcela by som ta poprosit o fotky tvojich 400ml, asi vyzeraju vacsie ako moje povodne 305ml...blondykate@azet.sk

Laura S

Janka

ja mam anatomy, aj predtym som mala. Mne okruhle implantaty pripadaju umele, ja chcem mat prirodzeny tvar prs. A pri 600ml som sa velmi bala, ze pri okruhlych by som mala 2 neprirodzene melony.