Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

Laura S

Petra 2

v Chirmede ma stalo komplet vsetko 70tisic. Je v tom zahrnute: anatomicke impl., operacia, anestezia, pobyt v nemocnici, stahovacia podprsenka, no proste vsetko.

Livaa

zuzka16
viem ake to je,tiez som zhanala info pred a chcela si o tom s niekym popisat co a ako. Ja som bola v KE v Chirmed,nakolko som z Ke. Ok poslem :-)

Livaa

zuzika6
presne o to ide o nas aby sme sa citili ako zeny.spokojne,vyrovnane,ked nam to chyba ku stastiu.....nikdy by som to nerobila kboli niekomu,kebyze som to ja sama nechcela :-)

zuzka16

Dakujem,livaa som presvedčená na 100 percent, len okolo seba mám málo ludí, ktorí ma v tom podporia a nepoznám nikoho, kto to má za sebou takže som potrebovala radu od niekoho kto už to prežil a ako sa cíti. Na ktorej klinike si bola? Fotky by si mi vedela poslať?

zuzika6

Ahoj Livaa,je to presne o tom!že to chceš ty!ja som na tom bola presne ako ty,odkojene dve deti a večny problem čo dať do podprdy,do plaviek,do tričiek...muž mi vravel,že jemu to nevadi,ale aj jemu som vysvetlila,že to nerobim kôli nemu alebo,že sa potrebujam ukazovať alebo predvadzať,je to len a len moje rozhodnutie,pre môj dobry pocit...

Livaa

zuzka16
musis byt v prvom rade presvedcena ze to chces naozaj....kazda operacia je zasah do organizmu a moze sa stat hocico s tym musis ratat,a tiez ze telo Ti nemusi prijat implantat a podobne. Ale to je jedna z mala ,ale je. Ja som po 9 mesiacov a mne to velmi pomohlo a som spokojna. Ja som kojila 2 roky a neostali mi ziadne prsia,take vytahane nic. Mala som z toho kazde leto depky,ze nemam dat co do plaviek a ziadne trika s vystrihom som si nemohla dovolit. ozaj velmi mi to pomohlo a spravila som to len a len pre seba :-)