to filaga
cifrova ma silikóny, je to vidieť na prvý pohľad, ona sa tým ani nikdy netajila, dokonca som niekde čítala, že uvažuje ešte nad reoperáciou a väčšími implantátmi. myslím, že jej to robili v BB.
to onjo
ak sa ti silikóny nepáčia na dotyk (otázne je, či si už vôbec nejaké v živote držal) to ešte chápem, nie je to ako prirodzený prsník a ani nikdy nebude. ale, že sa ti nepáčia na pohľad tomu neverím. každému chlapovi a aj žene sa páčia predovšetkým pekné prsia a môžeš si byť istý, že aj takými silikónové prsia môžu byť. stačí, ak to babenka nepreženie s veľkosťou, prispôsobí ju svojim telesným proporciám ...takže ja ti prajem tú tvoju vysnívanú partnerku s prirodzene krásnymi prsiami. mne osobne sa moje "prirodzene krásne prsia" nepáčili, tak som išla na op.
to fifka
mám len málo nad 200 ml, ale že by som mala pocit vyhodených peňazí? na to si ako prišla? vieš ono dosť záleží aj na tom, čo si tam mala pred operáciou...a nie každá ide na zväčšenie s vidinou veľkých kôz, mne sa tiež páči prirodzenosť, a preto vzhľadom k svojim proporciám sme s doktorom zvolili veľkosť akú sme zvolili a som spokojná a rozdiel teda badateľný je, takže opatrne s vyhláseniami typu pod 300 ml vyhodené peniaze