Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

Filaga

cifrova ma pekne, akurat, baby nedavajte si vacsie. ked som nevedel, ze ma silikony, som este frajerke hovoril ako ju pekne obdarila priroda. ale vacsie by som jej uz neodporucil. mne osobne sa velke kozy nelubia.
pegy, skoda ze si nestihla, bo podla toho mnozstva cc ako pises, si ta predstavujem ako Pamelu z Baywatchu. By si tam dobre zapadla.

fifka

Livaa,
ta fotka je spred dvoch mesiacov, ale odvtedy sa mi velkostou nezmenili (mozno akurat trosicku zmensili, lebo chodim cvicit). Ale v skutocnosti ich mam o nieco vacsie nez na tej fotke (ta zas na rozdiel od fotiek na rajceti trochu opticky ubera na ich objeme :) Mam samospust, ale s nou neviem trafit presne.
Pegy
viem, ze by som vacsie nelutovala ani nahodou, pretoze ja aj teraz sem-tam nosim pushupky bez vloziek, aby moje prsia boli vacsie nez mam. Viem, ze k mojej postave sa viac hodia vacsie prsia nez mam teraz. No na druhej strane -kolko ludi, tolko nazorov. To co sa niekomu zda malo, je pre druheho vela. No priatelovi sa moje prsia strasne pacia. ale ini si ani nevsimli, ze mam silikony, dokonca ani ked som bola v priliehavom tricku bez podprdy.

Livaa

zuzika6
dosli v pohode, uz su nahodene na rajce
cecky su este spuchnute a s modrinamy,ale velkost je fajn a ked odpuchnu budu pekneee,tebe to robili rezom cez dvorce?

Livaa

fifka
nooo pozrela som fotky a su uplne ine ako mas na rajceti. Ta je najnovsia co mas od pasa hore? hoc nie je az tak dobrej kvality,ale prsia posobia mensie ako mas na rajce,myslim ze su k tebe akurat,viem ze tebe sa pacia vacsie prsia.... skoda ze nemas lepsiu fotku a viac,nemas na fotaku samospust???

Pegy

Fifka vsetko je to o postave,stihlejsie baby nemozu mat velke impl. aj Liva ma mensie a su ok.Na fotke sa neda odhadnut kolko ml tam mas ale tvoje sa mi zdaju dost velke a to mas standardny chrbat.Ja mam siroky-83cm.Mozno keby si si dala vecsie tak by si lutovala ze si to prehnala.