Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

fifka

Karla a Livaa,
raz - urcite to nepotrva vela mesiacov:) sa odfotim aj spredu a poslem fotku. Asi mas, Karla, pravdu, ze ak by som mala vacsie implose, tvar prs by zostal rovnaky. No boli by vacsie a to som chcela a chcem. A kdezeby som mala stvorky, to teda nemam. Mam trojky (vsetky podprdy C-ckove, plavky velkosti L az XL). ja som strasne zvedava na tvoje prsia PO. Ale budes ich mat urcite super, uz si ich aj viem predstavit ake budu.A ty, Livaa mas aj po 10 mesiacoch prsia takmer bez zmeny :) Ziaden pokles, ziadna zmena tvaru k horsiemu. Nosis podprdu stale-aj doma? Ja chodim doma zasadne bez podprdy, neviem, ci je to dobre, ci prsia potom skoro neovisnu.Ale bez podprdy je to najpohodlnejsie.

zuzika6

Livaa ano ja to mam cez dvorce,dr. mi ich zmenšoval.Fotky pred mi robil on,tak ho musim poprosiť,nech mi ich prepošle a doplnim album...

Filaga

nie pegy, len si mi slubila, ze sa opytas pani doktorky jezovitovej na tie tehlicky, a nejak si zabudla ci co, tak sa ti snazim propomenut. :-D

Pegy

Filaga predstavovat si mozes ale moje prsia nie su ako Pameline ona ma tak o 2 cisla vacsie nez je treba ja ich mam k svojej postave.Nejak ma mas v zuboch co?

karla

Fifka, preco neposles nove fotky na rajce? Tiez by som chcela posudit, ze su male, hovoris, ale tie co tam mas teraz, sa mne zdaju dost velke. Su to nejake 4-ky, nie? A tiez si myslim, ze keby si mala vacsie, ine tvarom by neboli, boli by iba vacsie, a sorry za vyraz, ale boli by to balony, co si ty vlastne nechcela? Vies, nie kazda mozeme mat velke a prirodzene, ale to uz som pisala...

Livaa

fifka
pofot fotky ktore nebudu uberat na velkosti :DDDDD ale vedela by som si na tebe predstavit aj vacsie ,ale nie s vysokym profilom,ale mas ich pekne aj take .)