Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

lulocka ii

Mam ich 24 dni a vysku mam 158 cm a vaha 48 kg. obvod pod prsiami 70 cm.
Neviem sa s tym zmierit, som z toho stale dost zufala, lebo cokolvek sa opravuje a hlavne ked sa davaju mensie tak mozu nastat komplikacie, aby nebehal implantat ked uz tam ma vytvoreny priestor na vacsi a tak.
Vsetky si davaju vacsie len ja chcem mensie to je paradox.

lulocka ii

Liza mozno si trosku vyzsia ako ja tak sa tie prsia stratia pri vyzsej postave. Som dost chuducka, tak preto sa mi zda ze mi moc nesedi ta velkost a hlavne mne neislo o to aby som mala napadne prsia som v tomto opatrna.

lulocka ii

fifka,
ja by som ti hned dala z mojich ml lebo ja ich mam zas viac ako som chcela a dokonca uvazujem ze ich dam zmensit, len neviem ake rizika ma s tym cakaju. neviem si na ne zvyknut ale praca lekarky je pekna, klobuk dolu.
Ak si niekto daval mensie impl. dajte vediet.

deni38

Ahojte kocky,je tu niekto, kto je spokojny s Dr. Cerven /Novamed Banska Bystrica/a kto nie je.dakujem.Chystam sa k nemu na konzultacku.