Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

Livaa

johana
podla toho ake mas povodne prsia,ked nemas nic tak take 2 1/2 a ked tam mas nieco viac tak take 3.....tazko povedat

Livaa

fifka
no ja nosim podprdu stale,tak neviem ci aj to ma nejaky vplyv na prsia.....no a mne nema co poklesnut,kedze som nemala cecky,akurat sa pekne usadili....

ajina

Ahoj deni38,ja sa k dr.Cervenovi tiez len chystam a pocula som len to naj.Urobil na mna pri konzultacii dobry dojem,tak dufam,ze budem spokojna.Termin mam na maj.pa

lulocka ii

Nie si moc vyzsia odomna ale urcite mas pekne stihle telo a nie vychrdle ako ja, mam dost tenke ruky aj chrbat. V tomto pripade staci keby som mala o 5 kil viac a tie prsia by trochu lepsie ukazali. Ja nemam vobec ziadny tuk tak preto by som potrebovala menej ml.