Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

Livaa

inka69
tesim sa s tebou,jasne radsej sa setri,ale ty to zvladas v pohodicke :-)
no spravila som si par zaberov po 10 mesiacoch aby ste aj vy videli ako sa menia po case,ako sa usadia a tak :-)

nika00

inka69...Dakujem strach trosku opadol.Ja uz mam aj porod za sebou,no uz davno,pred rokom mi vyberali prsnu zlazu na hrudniku pod prsnikom,sa nechcela pridat k vacsine.no to robili v lokalke a bolo to hnusne.este ze ma uspia.Bude vela ak si chcem tat 300ml a mam teraz take slabucke 2-ky??mam vysku 168 vahu 55.bude to prirodzene?dakujem vopred.

inka69

ahojky LIVAA:)
citim sa super, az som prekvapena:))) samozrejme si davam pozor na o co robim, ale inak super..co som najstastnejsia, ja som mala problem s tym hrudnikom ak si pamatas, tak fabry to zvladol super:))sam povedal po operacii, ze ta asymetria je lepsia ako cakal:) dnes uz nechcem tolko rozopinat podprdu ked mam cerstvo stehy vonku, ale tento tyzden sa este odfotim a poslem fotky. ked si porovnam pred a po tak je to diametralny rozdiel:))citala som, ze aj ty mas pekne nove foto, som zvedava:)))

inka69

ahoj nika 00,
neboj, je to bolest, ktoru pomocou ibalginu, alebo algifenovych kvapiek (resp. akekolvek lieky proti bolesti co ti zaberaju) krasne da prejst.prvy den po operacii vacsinou prespis, druhy den zistis, ze mas nieco po com si tuzila a samozrejme to troska boli, ale to patri k tomu. pre mna bola najhorsia druha noc, viac ako prsia mam bolel chrbat:) navyse mi na druhy den vybrali dreny a velmi sa mi ulavilo:) potom to uz bolo zo dna na den lepsi:)))neboj

inka69

ahojte,
akurat som sa vratila domov, mam vonku stehy a konecne ma poodlepovali:)
LIVAA tento tyzden ti urcite poslem fotky, citala som, ze mas aj ty nove na rajce tak som zvedava ako ti sadaju:)))