Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

deni38

Ahojte kocky,je tu niekto, kto je spokojny s Dr. Cerven /Novamed Banska Bystrica/a kto nie je.dakujem.Chystam sa k nemu na konzultacku.Ajina, dakujem za odozvu,operuje dost neskoro, ma vela prace.Asi je fakt dobry...

inka69

nika OO, super ze strach odhadza:)) ja som sa bala narkozy (ze sa nezobudim)... ked som rano prisla na kliniku je zvlastne, ale opadol strach, srandovali sme so sestrickou aj s lekarom. dostala som tabletku, potom som vypisovala nejake papiere, lekar si ma pokreslil a isla som na salu. tam mi bolo uz vsetko jedno. neviem ako som zaspala, ked som otvorila oci, uvedomila som si ticho a nic ma nebolelo:) v tom vosiel lekar, so sestrickou mi dali bandas, si talk opichana, ze ta NIC NEBOLI. po vlastnych som presla na ine vyhrievane lozko a sestrcka mi povedala, ze ked sa budem citit na prevoz domov mozem si zavolat odvoz. tym ze ma nic nebolelo, nebolo mi zle ani po narkoze, zavolala som si hned. vedela som, ze to nebude bez bolesti donekonecna a cestu som chcela absolvovat co najviac v pohode. bolesti zacali asi pol hodku hodku po prichode domov...naozaj odhod strach bokom a tes sa , ze v lete uz budes v novych plavkach:)))

inka69

LIVAA otazka, dnes ako mi vybrali stehy dala mi sestricka domov aj taky zvastny leukoplast, aby som mala vzdy jazvy prelepene. aj u teba to tak bolo? nemam s nimi nic robit. okolo 20.teho idem na kontrolu a na fotenie.

nika00

no uz sa to nezda ani take strasne.jaj aj to zabralo..sa nato tesim.ked mi daju tu oblbovacku uz mi to bude jedno hadam..bola niektra z vas v BB na operacii??ja mam zajtra konzultaciu...

inka69

nika00,
z emailu to troska inak vyznelo, v stredu ma operovali a dreny mi vyberali v piatok. operovali ma o jedenastej a o tretej som bola doma aj s drenami..:) neboj sa tie dreny nebolia. po oberacii ta celu zabandazuju, dreny sa ti nehybu, takze to neboli. ich pritomnost som si ubvedomovala len dvomi flaskami, ktore som nosila v takej kosielke, ktoru mi obliekli po operacii. mas pocit, ze musis byt velmi opatrna, ked ides na vecko a tak.., ale naozaj to neboli, skor to len velmi pooperacne vyzera::)) bandazou ta stiahnu tak, ze aj bolest je taka tupa , skor som mala pocit, ze nebudem vediet dychat. vyberanie drenov jemne zaboli , ale sikovna sestricka ich vyberie v priebehu sekundy a hned prelepi. potom uz dostanes elasticku podprsenky a budes len oddychovat:)) nikus neboj, fakt sa to da zvladnut!!:))

zuzika6

nika00 nič sa neboj,ja som dreny vlačila po dome cely vikend a v pohode. ono si na to zvykneš... :-). nieje to nič hrozne!

Livaa

NIKA00
Nemas sa coho bat,prve dni su krusne ale da sa to zvladnut a kazda maame iny prah bolesti a znasame to inak. Vysledok stoji za to:-)

nika00

inka69..zelam ti skore uzdravenie.setri sa a opatruj.hadam aj ja to zvladnem, ked ste to aj vy tak statocne zvladli. a v lete uz nebude ziadny stres koli plavkam.