Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

micuška

Inka69
Tak, ako? Citam, ze v pohode.
Mna chytila taka nervozita, ze som v nedelu rano dostala menzes po 10 dnoch.
Tak neviem, neviem, co povie dr.
Doktor ti dal z toho leukoplastu aj domov?

inka69

NIKAOO,
je super, ze nepatris medzi tie, co ich chcu za kazdu cenu:) pocula som aj ja o Trskovi (nic zle) k fabrymu som nakoniec isla preto, lebo bola u neho kocka, s ktorou som sa zoznamila cez internet, dodnes sme v kontakte a povedala som si, ze za konzultaciu nic nedam. pred nim som bola este u jedneho lekara...v kazdom pripade nech ti to vyjde!:)

inka69

LIVAA,
sestricka mi vravela, ze to prelepovanie je kvoli tomu, aby sa neroztahovala jazva. ani si nevies predstavit, aka som rada, ze aj ja som uz tak daleko:) jedna otazka, nerobis v BA?

nikaoo

ja viem.za zohavenie to nestoji.nasla som nejake forka a nik sa nestazoval na tu dr..ze to mali pekne bez komplikacii.a aj Dr,Trška je v pohode..operuje v interklinik-u v Ba a zjavne vikendy je tu v PD..zistovala som ako sa dalo..nik sa nestazoval..aspon som nenasla...a keby nahodou tak este 1 leto prezijem..uz som koli tomu tolko pri PC..ze uz si niekedy pripadam s toho oziarena..tolko cicikov som videla co asi ani ziaden chlap nevidel.nepojdem sa rezat k hoci komu..zdravie a zivot mam len 1

Livaa

INKA69
ano aj ja som si mala prelepovat jazvy,najma po sprchovani,lebo aj tak sami odpadli,az pokial sa nezahojila jazva :-)

inka69

nikaOO,
ked zostanes hospitalizovana , nemac co riesit:)ja som bola tiez rozhodnuta, ze ak sa mi nepodari termin do marca, odlozim to na jesen.ratala som s tym, ze skoro dva mesiace nosis podprdu a je urcite dovod na to, preco ju odporucaju ju tolko nesit. tazko by som ju schovala pod letne tricka:)urcite by som ale nesla k niekomum len preto, aby som stihala leto...

nika00

deni38..aj ja som videla 1prsia ..sa mi moc nelubili...no to zalezi asi aj ake mas pred operaciou..no tam to uz asi do leta nestihnes...a chodit v lete zabandazovana..no nic moc...no mne ak nevide to v novamede tak skusim dr.Tršku...vraj je fajn...oberuje v BA a aj v PD..

deni38

nika00,tiez mi sestricka hovorila, ze ma dovolenku cely februar.Dlho sa caka...este rozmyslam do Ostravy Dr.VRESKY,robi tiez krasne prsia .Videla som aj od Dr.Cerven, len tie prsia boli podla mna velmi hore- /skoro/ pod krkom....tak este vaham kam, nechce sa mi cestovat do Ciech, ze ked to mame tu zarohom...

nika00

deni 38..ahoj.ja som sa k nemu chcela objednat,ze ma vraj mesiac dovolenku..a chcem to stihnut do leta.tak idem k dr.kernerovej..hadam je dobra,,ved nebudem jej prva...

nika00

No to si urobila fajn ze si sla domov kym ucinkovali lieky.mna tam caka 1h cesty.boh vie kedy ma objednaju..az to bude pred letom tak to asi odlozim az po lete.no neviem,v novamede sa mi zda ze pustaju az na 2den domov.