Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

karla

Micuska, je to tzv. mikropor, paska, ktoru tazko dostat v lekarni. Ja som ju kupila len v Novamede a lepi sa priamo na jazvy, aby sa neroztahovali.

nika00

inka69..No uvidim ako namna zaposobi.ved ide aj o prvy dojem..Trška by mi vyhovoval zasa kedze je to v mieste bydliska...a ja trpim kinetozou-morska nemoc..takze ja trpim aj v aute.a pred operaciou na lacno..bez tabletky..budu muky.No o Dr,Trskovi som sa dozvedela az ked som bola objednana v novamede.vraj je ta doktorka mila...no zajtra v tom budem mat zasa jasnejsie..

micuška

V nedelu rano som si na wc nasla krvavy papier. Skoro ma porazilo. Sestricka mi ponukala tvoj termin,30.01., ale ja som mala mat menzes 01.02., tak som zobrala ten termin 12., aby som mala istotu. No a teraz toto. Ja to mam hormonalneho povodu a stava sa mi to raz do roka pri strese. No a teraz stresujem, ved vies podla seba...
Baby na omlazeni pisali, ze niektore to tiez mali a dr. im dal nejaku injekciu. No uvidim, co povie mne. Ked mi da dalsi termin...ja to uz psychicky neznesiem....ach jaj.

Livaa

micuska
ahoj holka inak som Eja(omlazeni),budem na teba mysliet a drzat palceky,neboj,zvladnes to, hlavne nech si spokojna,to je dolezite:-) mne dal dr. leukoplast,nech si potom striham mensie kusky na tie jazvy...

inka69

ahoj micuska:)))
ano je mi super a odo dnes bez stehov:) z leukoplastu som dostala domov.aj ja som zacala spinit na 12.den, ale preslo to..to je aj psychika, moze sa to stat okolo ovulacie. kolko uz krvacas?

inka69

ahoj Karla,
je to individualne od kliniky. niekde ta pustia hned inde az do 2 dni od operacie. zalezi kam pojdes. ja som bola rada, ze som isla hned:)

micuška

dievcata, prosim vas napiste akym leukoplastom ste si lepili jazvy, hlavne tie, co ste to mali cez dvorec.
Dakujem.

karla

Nika00, pises, ze slabe dvojky. Ja mam to iste, len 172 a nejakych 53 kg. Som dost stihla a mam mat 300. Ze vraj budu prirodzene, o to mi aj ide. Takze k Tebe budu podla mna akurat. Niektore pisete, ze ste sli par hodin po zakroku domov, v Novamede ma maju pustit az na druhy den.. Takze neviem, co je spravne. Ja by som sla tiez najradsej hned prec.