Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

nika00

inka69...zeby mi ta nevolnost v aute bola raz na nieco dobra...no nebolo by to zle..bola by som tak 2km od domova...no o nom viem viac..o nej nic..aj ohlasy nanho boli dobre..ziadny negativ som nenasla..a skusenosti bab su najlepsie...zasa klinika v BB je vraj najlepsia..len ci aj vsetci doktori su tam dobry......

nika00

Micuska,,neboj sa.aj ja som sa velmi bala,ale take zlate baby ma tu ukludnili tak uz to je lepsie.viem ze sa budem bat v den D..ale obratim to na srandu a hotovo..inak svoj ciel nedosiahnes...

inka69

NIKAOO
vsetko sa deje kvoli niecomu a kvoli comu ukaze cas:))mozno si sa mala dozveiet o trskovi. ja som bola na konzultacii najprv u mojho kamarata, zostala som potom chora, dva mesiace som sa choroby nevedela zbavit. v tom case som sa tulala po internete a prestala som byt stotoznena s tym co mi odporucil ten kamarat. tiez som sa zoznamila s kockou co bola u fabryho a pomohli mi prispevky aj z tohto fora. skusila som zmenu. spatne si hovorim, ze moje telo sa branilo a posunulo to tak ako to malo byt:))mozno je to v tvojom pripade tiez kvoli niecomu podobnemu...:))

inka69

MICUSKA
hlavu hore!!!!! neboj vsetko bude dobre, nejake drobnosti ta nesmu dat na kolena:))) za chcvilu sa i splni sen, zameraj sa na to!!! ked blaznis ty, cudujes sa tvojmu telu?:))) klidek, pekne sa nadycni, usmev na tvaricku a neries hluposti!!!!!:))))

inka69

LIVAA,
v piatok som vybavovala nieco pracovne a kontaktovala som pani s rovnakym menom. nevedela som odkial to meno poznam, a vcera ked som bola na svojom gmaili, zbadala som voj email....bola by to nahoda...:) do KE som chodievala sluzobne:))

nika00

karla...nie tvoje..kukla som fotky na roznych strankach plastickej chirurgie v SR,CR aj americke..ved to staci...ci nie..na fote to vyzera dobre...ci to bude malo???chcem to pod sval..okruhle

karla

Ake fotky, co si kukla? Moje? Ja mam tam capnute ibe pred. Chces povedat, ze take by Ti stacili? Vravis, ze mas slabe dvojky. Tak tei 300-ky by Ti mali urobit nejake 3-4 kosiky

nika00

zuzika6..poslal mi sam mail ze operuje aj v prievidzi keby som mala zaujem..cital na zzz.sk ze nad tym uvazujem..nemusela by som cestovat.tak mam dalsieho chrobaka v hlave...tam si ho na forku baby chvalili ze je super..

nika00

karla..no po tych fotkach co som kukla tak take by mi uplne stacili.vyzeraju byt prirodzene..ani malo..ani moc...taky ten stred..niekedy je dobre vydrzat..keby sa nieco dialo nedajboze tak si tam,a je o teba postarane...