Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

orchydea

Baby prosím Vás viete mi poradiť?????????

Už som sem niekoľko krát písala s tou istou otázkou, ale zatiaľ s tým nikto nemal skúsenosti..

Mám 1 dieťa a uvažujem nad plastikou. Lenže neviem ako to je s implantátmi v tehotenstve, keď prsia narastú alebo pri kojení, keď sú naliate mliekom?
Nepohnú sa???????
Alebo neklesnú????
Určite nebudú také ako pred..!
Chcem ísť na operáciu a potom ešte určite chcem mať deti (pravdaže nie hneď, tak za 2 až 5 rokov)

nika00

karla..ja to mam v hlave tiez pekne dlho..len nebolo casu kedze sa mi zivot obratil totalne naruby...predtym som to chcela no neboli peniaze..teraz su tak to tak prislo ze teraz..asi ma vsetko svoj zmysel..pre a proti

karla

Ja som mala bohovske stastie. Nakolko sa nad operaciou rozhodujem takmer 3 roky! teraz sa mi to zbehlo strasne rychlo. Pred Vianocami som sa nejak pozabudla, takze som sa objednala po Novom roku na 25.1., aj ked mi bolo povedane, ze so zakrokom musim pocitat az v maji! To uz by bolo neskoro, vzladom na to, ake byvaju horucavy. Ale pan doktor ma prekvapil a potesil, ze hned ako pride z dovolenky mi to este urobi. Musela by som inak cakat az na jesen..

inka69

LIVAA,
sedelo presne meno podla toho co mas v emailovej adrese:)) v kazdom pipade by sme sa dobre pobavili ak by si to bola ty:)))

inka69

NIKA00,
je to presne tak ako pises, nie vsetko musi byt dobre za dobrym menom... skus toho trsku, budes mat o skusenost viac a daj vediet!:))

Livaa

inka69
:DDDD tak to by bola sila a poriadna nahoda,kebyze som to ja,ale menovkyn toho mena je strasne vela,a sedelo aj meno?

karla

A co sa tyka doktorov, Naozaj sa hovori, ze Cerven je slovenska spicka! Chodia sa k nemu ucit.. Navyse jazvy, ktore ostavaju pod pazuchou su takmer nevididelne a na moje prekvapenie uplne kratke. Neda sa to porovnat s tymi, co su pod prsiami a co robia ini doktori.

karla

Nika00,
vies, tazko posudit, ci to staci. Kazda sme ina, fotka navyse skresluje. Vsetko zalezi od toho, ake mas svoje. Ja mam mat tiez okruhle. Vies ale, ja som vzdy tuzila mat velke prsia. Ked som si u Cervena na ukazku prilozila tie vzory, strasne som sa zacala rehotat, vyzerali fakt obrovske. Ale samotny implos je o inom, bude pod svalom, takze by mal fakt vyzerat prirodzene, ak sa to neprezenie s velkostou. Mne viac ako 325 nechcel dat, mala by som to uz asi prilis umele... Aj ked tych 25 ml sa neda rozoznat. Zalezi na Tebe, o co Ti ide.. A o prirodzenost, vedz, ze to budes mat super! Spolu s doktorom iste pridete na riesenie, ktore Ta uspokoji..