Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

joža

nika00,za to nič nedáš keď zajtra pôjdeš ku nej na konzultáciu.Vyskúšaj viacerých doktorov.Ja som sa ponáhľala a tu je výsledok.

nika00

inka69..no to teda hej..ste to vyriesili zamna..xi..mam s toho pekne halusticky..xi,,ale aj dobru naladu..a co to mam na zajtra zrusit???ci si ju mam otestovast???xi

inka69

NIKA00,
nikus, myslim, ze dnesne chatovanie ti zamiesalo myslienky:)))) tesim sa, mam pocit, ze si lepsie naladena ako ked si zacala pisat:))

nika00

no mna napadlo ze chlap moze mat aj iny pohlad na prsia ako zena,,predsa chlap je chlap..sak viete ako to myslim..zeby uz bolo rozhodnute???

inka69

terza som nechcela urazit dr.cervena. myslela som to vseobecne. vela lekarov zije zo svojho mena a mlady lekar, ktoreho robota bavi moze byt daleko sikovnejsi...

Livaa

orchydea
neviem do akej mieri sa prsia s implantatmy zmenia v tehotenstve,ale zmenia sa.....je to tazko poveadt,mozno ti odpise niekto kto ma s tym osobne skusenosti....tazko povedat.....ja by som pockala,pa

joža

nika00.Ja som bola pri Kernerovej,bola milá ale mám pocit že veľa o silikónoch nevie.Operovala ma ale už by som druhý krát ku nej nešla.Jazvy mám pekné ale s implantátmi nie som spokojná.Neodhováram ťa,je to len môj názor.Keby som si mala vybrať dr.v Novamede tak určite dr.Červeňa.