Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

Livaa

joza
jeden mas vacsi? nemas foto??? a kolko ml mas??? ja mam 290ml ale som spokojna,hoc niekedy by som aj vacsie prijala :-)

zuzika6

nika00,ak chceš isť aj k tomu Trškovi,tak si tam zavolaj.on chodi do PD raz za mesiac a teraz pride toho 15teho,aj ja tam idem na kontrolu po 14tej hod.,možno sa stretneme... :-)

zuzika6

nika00 aj mne pisal na mail,bola som u neho v PD.teraz 15.2. pride,tak som zvedava.lebo od op. som s nim nebola...

nika00

No ved hej,,ja zato vysolim...a nestoji to malo.len ja som taky dobracisko od kosti...ale ten 6 zmysel mi funguje...precitala som toho dost na strankach inych lekarov....a aj niektore baby pisali ze 1dr im toto neodporucal a iny zasa ano...takze nieco natom bude...

Livaa

nika00
ked pojdes na konzultaciu,to nezname ze tam musis ist aj na zakrok. Je na tebe pre koho sa rozhodnes,komu budes doverovat,kto Ti bude sympaticky,proste nas 6 zmysel by ti mal napovedat. Preto je dobre ist k viacerym aby si sa rozhodla, a to doktori vedia.

joža

nika00,ja som u Kernerovej platila 250 sk.Ale ani konzultácia nebola bohviečo.Je pravda že to bolo v r.2002,možno sa zlepšila.

joža

Livaa,nepáči sa mi ten rozdiel medzi ľavým a pravým prsom.A keď nemám podprsenku tak na tej ľavej strane mám taký čudný poci.Neviem to tak opísať.A chcela som aj väčšie.

nika00

No ja som to chcela k cervenovi..ze ma objedna moja doktorka...kedze ja nato nemam odvahu.na prvy krok...a manzel ma objednal k tej doktorke...vraj hadam nebude zla..baby za konzultaciu sa plati???ja neviem klamat..to ked k nej nebudem chciet ist tak jej mam povedat ze si to rozmyslim...rada by som isla na konzultaciu aj k tomu trškovi..