Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

zuzika6

nika,prvykrat som tam bola koncom novembra,14.12. sme sa dohodli na termine,poperoval ma 24.1.-bolo to vlastne hned prvy termin,lebo ako som pisala chodi raz za mesiac.ja som bola vo štvrtok,v piatok ma mal pustiť,ale to ešte operoval jednu holku,tak sme tam ostali spolu do soboty.Sestričky super,zlate,mile,fakt nemam najmenšie vyhrady.a dreny som mala do pondelku.ale v pohode,dalo sa to zvladnuť.

nika00

zuzika6...ako dlho si u neho cakala na operaciu...je ta klinika v PD fajn???myslim tak starostlivost..sestricky..si bola spokojna???aj si isla hned domov ci az na druhy den??dreny si mala dlho???

joža

Livaa,obidva mám rovnaké len s tým ľavým som mala problémy,ten mi musela doktorka opravovať pretože som ho mala oveľa nižšie.A údajne mi ťažko išiel dnu,aspoň tak mi to povedala doktorka.Foto nemám ani pred ani po operácii ale pokúsim sa odfotiť a behom tohto týždňa by som ti poslala ak sa mi to podarí.Mám 280cc

zuzika6

zatial sa mi to pozdava,aj ked jeden mam ešte dosť opuchnuty.mne to robil cez dvorce a ten mi musel aj upravovať,lebo ja som mala velky rozdiel medzi nimi až 2cm.

Livaa

nove fotky ma Petra 2 pekne,sexica :-)
a aj Fifka :-) Fifka myslim ze mozes byt spokojna,velkost je ok,hoc skresluje :)

zuzika6

babenky viem,že ste to tu už riešili,ale nechce sa mi to hladať. Solarko,sauna-kolko po op. ste to začali znova navštevovať?

Livaa

nika00
ja som tiez tak hladala vselijake info a vela mi to dalo,najma spokojne zakaznicky,ktore boli po,tiez mi odporucili doktora a nelutujem,a na konzultacii urobil na mna dojem a aj sestricky :-)