Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

ajina

Karla,ja mam vysku 169cm,vahu 53kg a pod prsiami asi 73cm.Inak dnes som bola s jednou kockou,ktorej robil prsia dr.Ocenas je tiez z BB,operuje v Roosveltovej nemocnici ale chodi oper.aj do inych miest a ta to ma tiez super.Ja som uz raz mala u neho termin,no musela som to zrusit koli malej.Najradsej by som mala za tym.Pa

fifka

takze uz druha Ceska prispela so nasej galerky :)
Petra2
dobre si to popisala, suhlasim s tebou.veru kazda metoda ma klady aj zapory. Konecne rozhodnutie pre vyber rezu je uz len na samotnej zene, pripadne na chirurgovi a vysledok je v jeho sikovnosti, v hojivosti koze atd. Nic nie je iste dopredu, nic nemozno predvidat.

Petra2

Karla, fifka
to miesto rezu je podľa mňa jednak technická záležitosť, ale ide aj o to, čo ktorá chce. Ja by som si to zas nedala cez bradavku. Keď sa urobí škaredá jazva, je to naholo dosť vidieť a pri reze pod prsníkom len po ležiačky, inak je rez ukrytý v záhybe. Tiež som najskôr chcela rez pod pazuchou, ale 2 lekári ma upozornili, že pri možnej komplikácii sa to potom musí aj tak opravovať pod prsníkom alebo cez bradavku. Takže potom sú jazvy dve. Samozrejme, asi odhovárajú aj kvôli zložitosti tejto metódy, pretože dobrý výsledok a presné umiestnenie implantátov je takto oveľa náročnejšie. Nehovorím to preto, že chcem niekoho odradiť, len upozorňujem na klady a zápory každej metódy.

a. pellová

Čaute! Som z KE a chcela by som vedieť či bol niekto aj na inej klinike ako je Chirmed, napríklad na Krivej ul. a aké má skúsenosti a aký je rozdiel v cenách?

ariell

Inka69,

ja by som pridala ale nemam co, na zakrok idem az zaciatkom jula, tak mozno potom. Len som si to chela pozriet ako to vyzera po operacii, tie jazvy a stehy. Pozerala som si stranky kde su fotky, ale tam to je akesi idealne, krasne asi niekolko mesiacov po operacii. Neviem si to predstavit, ako to vyzera tesne po.

fifka

Karla,
ani rez pod pazuchou nie je idealne riesenie. mne 2 chirurgovia vraveli, ze pri vacsich objemoch implosov je komplikovanejsie ich zavadzat z rezu pod pazuchou. A neviem si predstavit,zeby som mala skarede jazvy pod pazuchami-ani dvihat ruky by som nemohla ak by som mala v lete tielko alebo plavky, lebo jazvy by potom bolo vidno. Ked su pod prsiami, vidno ich len ked som naha.

Livaa

miska
posles mi svoje foto na moj mail,mam ho zobrazene ked si kliknes na moj nick :-) a nezabudni dopisat,kolko ml,aky typ a kde a kto Ta operoval:-)