Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

ivica

mona4, kludne posli prsia nulky, tiez ich tam mam vycapene, no co ked matka priroda je svina, mala som jednotky niekedy a aj tie mi dve deticky vycucali do stratena...tak mi ostali nulky nulkove a implose mam 245, aspon uvidiš čo spravia aj také 4 cm navrch s dekoltom...teraz mam dvojky, B cka. Niekto to tu nazval "zbytočne vyhodenými peniazmi, ale ja som spokojna a hlavne je to to isté ked ides z 0 na 2 ako ked ides z 2 na 4 , jednoducho o dve čísla pre majiteľku to je rovnaká zmena.../len v inej triede/ Pošli svoje a uvidíš naše ešte pred OP..

Livaa

mona4
pekne pochod a sama sa rozhodnes,kto ti najviac sedel :-) ja som mala hrozne cecky pred,nic,supky....a mne dal 290ml :-)
narkozy sa neboj,ani nevies ako a uz spis,akurat niekto znasa narkozu dobre,niekto zle....mne bolo spatne....prve dni su krusne,ale da sa to zvladnut a kazdym dnom Ti bude lepsie,kazda to prezivame inak :-) neboj:-)
daj vediet co a ako na konzultackach:-)

inka69

ahoj MONA4.
narkoza bola a pre mna nocna mora, ale mozem ti povedat, ze som zaspala ani neviem ako a konecne som si pocas nej poriadne oddychla, navyse sa pekne zobudis a na zaciatku ta nic neboli, takze si to skus predstavit ako hodinku super spanku, kedy ta nikto nerusi a navyse sa zobudis a prekvapko z ktoreho sa budes tesit je hotove:))) neboj!!

mona4

foto poslem, to co mam ja ani nie su prsia, takze ani neviem, ako si na nich zvyknem a bojim sa aj narkozy, ale uz to neriesim, lebo budem vkuse chodit plocha...

mona4

Livaa, mam za sebou konzultaciu u Mudr. Kluka on je mikrochirurg na Rastislavke, a zajtra idem este na Mojmirovu. Ak tak by som este zasla do Chirmed, ale zatial tam nevolam, urobim si konkretne resume po tychto dvoch navstevach, zatial mi odporucil 270ml pod sval, uvidim co zajtra a dohodnem si konkretny termin. chcem cim skor v maji idem mimo SR.

Petra2

To ako jazvy dopadnú je dané geneticky a lekár to neovplyvní. Môže iba lepšie, alebo horšie zašiť ranu, ale ak má niekto sklon k tvorbe keloidných (zhrubnutých) jaziev, budú škaredé všade. Proste niekto má štastie a niekto menej.