Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

zuzika6

ja som si povedala,že nič nemôže byť horšie ako to bolo :-).ved ked budu fotky pošlem!
ja sa nebojim,že to nebude dobre,len to bude určite dlhšie trvať ako pri vas,čo som videla na rajce

fifka

Livaa,
nemyslim, zeby moje fotky skreslovali viac nez tvoje, lebo aj ty ich mas fotene zblizka. A tesi ma, ze aj v slovenskej galerii utesene pribudaju nove fotecky:) A odkedy chodim na toto diskusne forum a nahliadam do galerky, ma cim dalej, tym viac prekvapuje, kolko bab u nas ma silikony

zuzika6

rez tymi dvorcami mi nevadi vôbec,to sa mi na tom pači najviac. ale to "modelovanie" laveho prsa...
no vyzera,že je to na dobrej ceste.
som velmi zvedava čo povie v piatok dr.

Livaa

zuzika6
v cz vacsinou dievcat ma rezom dvrcami a chvalia si,a aj jazvy sa skor hoja a nieje ich tak vidiet,ved uvidis po case a das vediet :-)

zuzika6

baby tak tie vaše fotky na rajce su super! tie rezy pod prsom nemaju chybu! škoda,že ja som to musela absolvovať tak komplikovane. no dufam,že vysledny efekt bude rovnaky :-)