Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

Pegy

Tiez nechapem, preco niekto tie dreny dava a niekto nie.Ja som ich nemala a nemala som ani skoro ziadne modriny.Ja mam rez pod prsom ale tiez by sóm si nedala pod pazuchy v pripade komplikacii by aj tak urobili rez pod prsom a su to zbytocne dalsie jazvy.Je pravda ze babenky co predtym nemali ziadne prsia tak bez jazvy pod prsom je to lepsie ale zalezi aj od lekara ake tie jazvy budu a to tiez dopredu nikto nevie.Ja mam jazvy pekne ale niekto ich od tej istej dr.pekne nema

inka69

ahoj Lulocka ii,
ja ked som bola na prvej konzultacii lekar mi odporucil implantaty pod zlazu a o drenoch sa ani nezmienil. mna ani nenapadlo sa opytat,uprimne ani som nevedela, ze sa davaju.kamoska mala za sebou opraciu tiez pod zlazu a nemala ich. nakoniec som zmenila lekara a aj zakrok mi robili pod sval a mozem ti povedat, ze mi odtieklo toho dost.. tiez si neviem predstavit, kde by sa to v tele stratilo...

mona4

Ahoj Livaa, dakujem ti za odpoved, som z ke tiez a rada by som to uz mala za sebou a samozrejme chcem prispiet aj do vasej galerky. mozem ti poslat aj foto teraz pred? a po operacii doplnim svoju fotku? dakujem ti. monika.

inka69

ahoj LIVAA,
dik za info, chudatko lutujem ju:(( hadam to uz bude mat ok, tychto "pooperacnyh problemov" sa desim aj ja....:((((

Livaa

inka69
no Hanina ide na reoperaciu,pretoze po 5 mesiacoch,jej lave prso ide velmi do strany,doktor jej vraj spravil malu kapsu na implos.......
k veceru pridam foto do galerie a posudte sami :-)

karla

Co sa tyka tyka tych rezov, ano je to individualne. Kazda si to davame tak, ako nam to vyhovuje, resp. mozeme. Ja som hovorila svoj nazor, ze pod prsiami to mne osobne prekaza, prave preto, ked som naha. Ak uz chcem mat pekne prsia, preco by mi ich mali kazit nejake jazvy? A za zahyb si to mozu skryt hlavne tie, ktore ich maju mierne poklesnute. Nehovorim, ze mne neklesnu, ale aj tak. A ked si fifka nevie predstavit, zeby mala skarade jazvy pod pazuchami.. Ja si ich viem predstavit, ale pekne. Uz som spominala, ze velke percento uspechu zavisi od sikovnosti doktora, a ja v tomto obavy nemusim mat.

lulocka ii

Babenky, preco niektori lekari dvaju dreny a niektori nie ? Co sa potom stane s tou krvou a vodou ktora zostane v prsnikoch lebo sa nedali dreny a nema to katial odtiect ?
Viete nieco o tom ?