Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

inka69

ahoj NIKA00,
nebud smutna, aj kamaratke to robili naraz a bola spokojna. na operacii bola n konci oktobra a byzera uplne super. nemusis plakat!!!zabujes dve muchy jednou ranou. usmev, horsie by bolo, keby si mala zdravotne problemy a nemohli by ti ich urobit vobec

nika00

zuzika6..ahoj...asi ma caka to co teba...ta doktorka bola fajn..mila..premerala ma.ze to inak nepojde lebo silikon bude hore pod svalom a moja slivka padnuta dole.....skusala som velkosti ,,dohodli sme sa na 280ml pod sval ,kedze tam mam nieco aj svoje a po modelacii sa mi to dvihne...manzel bol somnou.aj on sa jej vela pytal..tak sme to tam dohodli..kukla jazvu co mam pod prsnikom ze ju mam pekne zahojenu takze by sa jazvy mali dobre hojit...

zuzika6

montrela,maš ich riadne :-),ale kraaaaaaaaasne! ani sa ti nečudujem,že si do nich zamilovana...
nech sa už aj tie moje zahoja....

nika00

ahoj inka69....tak moja radost padla....caka ma mastopexia a az tak silikony....ala co som calala po dietati.....sak ich mam vycucane...stve ma to..no hadam to bude vyzerat lepsie ako teraz...celu noc som nespala a bolo mi z toho do revu...nejak sa s tym neviem zmierit...

montrela

Ahoj Livaa, posielam ti fotky, som presne 3 tyzdne po ;-) baby piste potom ze ako sa Vam pozdavaju :) ja som sa do nich zamilovala, dnes som ich prvy kraj aj ja sama viedela.

Livaa

BABY
Tie ktore chcete poslat svoje fotky,posielajte ich na moj mail,ked kliknete na moj nick,zobrazi sa moja mailova adresa :-)