Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

karla

Ajina,
jasne, ze som to chcela cim skor, v maji to uz nema zmysel. Ale sam doktor ma prekvapil, ked povedal, ze mi to urobi este v marci. Spolu so sestrickou mi ten termin vybrali. Teraz mam slabe dvojky. 300 ml, pod sval, okruhle, vysoky profil, rez pod pazuchou. Nikdy by som si to nedala rezat pod prsiami. Chapem baby, ktore maju anatomy, tie spodom musia ist. Ale nechapem, tie, co si to davaju spodom, ked maju okruhle. Jeden z dovodov je taky, ze ini doktori to inak nevedia.

inka69

ahoj ARIELL,
na rajce su uverejnene fotk kociek, ktore su uz po zakroku . pristup na starnku dostavaju len tie, ktore tam pridaju aj svoje fotky...

ajina

Karla,ahoj.Chcem sa este opytat,ci ti dr.Cerven sam navrhol ten termin co si priplatis alebo si sa sama pytala na tu moznost.Aku mas teraz velkost prs?Budes mat 300ml?A rez tiez pod pazuchou?dik

Livaa

fifka
no ved ja viem,ze to skresluje,lebo ked sa pozriem do zrkadla vyzera to troska inak,nazivo je to ine ako na fotke,a aj z dialky z vacsej vzdialenosti je to ine :-)
no to si este nevidela cz galeriu,na nu sa nechytame,ale je nas stale viac a viac a kolke neprispeju alebo nie su na forach :-)