Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

Livaa

MONA4
Na zaklade vlastnej skusenosti by som Ti odporucila dr. Kacmara v Chirmed. Ja som 10mesiacov po a som spokojna s pracou aj s pristupom,su velmi mili,ochotni aj sestricky. Chod aj tam aj tam a sama sa rozhodnes :-)

mona4

ahojte dievcata, chystam sa na operaciu do kosic. pozna niektora z vas Mudr. Gluck-a? alebo koho mi odporucite? dakujem

ajina

Karla dik,ja mu skusim este brnknut ked sa vrati z dovolenky.Radsej si priplatim,len keby ma zobral aspon o mesiac skor.Ja mam od teba asi o cislo mensie prsia a navrhnute 280ml,inak to iste,ale tiez by som chcela 300ml.Vsak uvidim co mi povie.Maj sa a drz sa.