Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

nika00

1 den ze ano..2 den ze nie...boh vie ako sa rozhodnem do toho 25..chcem pre seba len to najlepsie,ved nikto nechce zle....rizika su vsade ako vravis....keby sme vedeli kde sa nachadzaju tak sa im vyhneme..keby to tak slo...

inka69

NIKAOO,
nikuska nechapem ako ti lekarma moze povedat z profesionalneho hladiska ze je to pre nu zlozitejsia operacia,je to bezny zakrok modelacia a implantat v jednom kroku, preboha na co dvakrat rezat.okrem toho lekar ti ma povedat ako sa to riesi a nie co je pre neho zlozitejsie a jednoduchsie, co ju mas polutovat ze bude robit tazsi zakrok? normalne som sa na nu vytocila!alebo sa to boji urobit? ono je to naozaj zlozitejsi zakrok, esteticka operacia je ale o tom a presne pri takychto komplikovanejsich zakrokoch za ukaze kto je "pan doktor"

nika00

necakam ze to bude na 100...ale hadam to bude lepsie ako teraz...u mna sex bez podprdy ani nejde...sa hanbim...ta tvoja kamoska ma mrzi velmi...viem si to predstavit....boli to...tak mam nejake plus aj minus....je to na vazkach

montrela

Vies, je to sice zataz, ale zas nie taka, z ktorej by sa telo nevedelo spamatat, alebo z ktorej by boli nejake trvale nasledky. (samozrejme,ze sa moze stat vselico,ano je to riziko)Ale myslim, ze keby ludia mali tak uvazovat vo vsetkom, tak si nikto nepostavi dom, lebo co ak pride aj na slovensko hurikan,nikto si nekupi auto,lebo co ak sa zabije pri havarii a tak...rozumies ako to myslim??

montrela

Som asi nemala, co?Nechcem, aby si bola smutna, ani ta nechcem strasit,len som sa s tebou chcela o to podelit, lebo je to blizska kamaratka a boli ma, ked teraz vidim aka je nestastna. Ja ti budem priat len to najkrajsie, nech sa vsetko podari podla tvojich predstav a nech si nadmieru spokojna.

montrela

Nika00 ahoj, rada by som sa podelila s tebou o skusenost mojej kamaratky. Viem, ze ludia a situacie su vselijake a kolko hlav tolko rozumu, ale kamaratka je po 3 detoch, mala vytahane prsia a bola na 2 konzultackach u dvoch doktorov. Na prvej jej doktorka povedala, ze jej urobi naraz mastopexiu aj silikony. A na druhej jej lekar odporucil naprv upravit prsniky a po pol roku dat silikony. Myslim, ze je nad slnko jasne, ze sa rozhodla pre doktorku,lebo sa jej nechcelo pol roka cakat a byt 2x bolava. A teraz je velmi nestastna. Prsia ma vacsie ako mala, ale ma ich omnoho skaredsie ako predtym. Su aj tak ovisnute a krive.
Ja ta nechcem strasit,viem, ze tvoja situacia moze byt ina, predsa len mas asi ine prsia, bude ta operovat asi iny doktor, ale predsa.
Co ak sa ti neoplati byt nedockava.Hm?

nika00

INKA69 bojim sa aj toho ze sa ma ten moj po operacii nebude uz chciet dotknut...videla si kamoskine prsia??nieje to moc skarede ked su vsade tie jazvy...=Ó(

nika00

INKA69 no si ma potesila..fakt..som sa bala ze sa zobudim zohavena..hadam tie jazvy nebudu take viditelne??.vcera som si myslela ze to vzdam..predtym som riesila kam si dam 1 jazvu...a teraz ich budem mat vsade....25.3 idem pod skalpel...myslela som ze v mojom pripade sa to este da,no ma pravdu..su moc padnute....a dala mi na vyber..bud modelaciu a o polroka implantaty..alebo vsetko naraz....tak som to zobrala naraz..ona mi aj povedala ze prenu zlozitejsia operacia,,ale pre telo lepsie 1 narkoza ako 2..

montrela

Juuj, dakujem velmi. Ste zlatucke. A najlepsie je, ze sa mi paci velkost,su take ake som chcela. Bala som sa, ze budem plakat, ze su male. Po operacii sa mi zas zdali prilis velke,ale teraz su fayn ;) Doktor Kacmar, je naozaj PAN DOKTOR.

Bojim sa jaziev, dnes doktor nieco spletal len tak akoby sebe cez zuby, ze ked budu jazvy hrube, tak mi ich vyreze a zasije na novo, ze predsa len je tam dost tah na tu jazvu, ze nech si ich teraz ani nepozeram a take, vyplasil ma poviem vam. Uz mi dnes aj vybrali stehy posledne, intradermalne, musim povedat, ze bolelo, ale len chvilu. A Livaa, si mohla napisat, ze som 3 tyzdne po tam hore, to je zaujimave, aspon mna to zaujimalo, tie casy, ked som si pozerala foto.