Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

fifka

Wow, Montrela,
mas uplne nadherne prsia, bez chybicky, proste dokonale:) ten tvar aj velkost ti zavidim (ale v dobrom). mala si ich pekne uz aj pred plastikou, ale tie, co mas teraz, su uplne najkrajsie zo vsetkych, co som doteraz videla. Musis byt strasne stastna a hrda

inka69

NIKA , ja som reagovala negativne na jej postoj k dvom operaciam, ten mi nepripadal profesionalny...rozhodnutie je samozrejme na tebe, bol to len nas nazor..

nika00

ste vsetky zlate ze mi chcete dobre..vazim si toho...dufam ze to dopadne dobre a prispejem svojim fotom..ak sa zobudim...a anesteziolog je najdolezitejsi a toho clovek vidi az v den operacie....asi mu len doverovat..nam maleho uspaval cernoch..xi..

nika00

pockajte ..nerozculujte sa...ta doktorka mi povedala ze sa nemam bat..ze budu pekne a ze budem spokojna...bola si sebou ista..nekrutila...povedala vsetko narovinu..a rizika su vsade...o tom je kazdy pacient pouceny ...ubezpecila ma ze to bude dobre...manzel este aj sestricku vyspovedal na chodbe....ze sa nemame bat ze to bude dobre...on je taky drzan..tiez chcel mat istotu..ja nemam zly pocit s nej..ja mam strach ako kazdy pred operaciou...

inka69

nika, zuzika6 ti napisala priamo, okolo coho som ja kruzila, ale snazila som sa ti vysvetlit dovod...zuzika ma uplnu pravdu. nedavas si ich robit na dva dni, kazda tuzime, aby sme uz s nimi nemuseli ani v buducnosti nic riesit, len nech nam robia radost:)

zuzika6

nika00,ani ja ti do toho nechcem mudrovať,ale mala by si to skusiť konzultovať aj s inym dr.ja som bola sice iba u jedneho,ale spravil hned dobry dojem a nemusela som to viac riešiť.ked si na važkach,vyskušaj aj ineho,zato nič nedaš....

inka69

NIKA00,
nehnevaj sa na mna prosim, ale nastvalo ma, ze lekari su od toho, aby ti poradila a nie, aby si pacient pomaly urcoval postup, alebo diagnozu. za tieto zakroky beru naozaj velke prachy, na to, aby cakali rozhodnutia od nas. ...nechcela som ti ublizit, hnevam sa na nu..

inka69

NIKA00, profesional lekar, ktry ma sebou kopec operacii ti pri takomto kroku ani nenavrhne dve operacie, rovno ti vysvetli ako sa to da urobit v jedmom. profesional ti povie..pani xy, vasim prsiam odporucam nielen implantaty ale aj modelaz, nakolko su ovisnute, nemusite mat ale strach, bezne sa to robi v jednom kroku...

inka69

NIKA00,
teraz som si vsimla este jeden odkaz od teba. ma ich velmi pekne a nechapem o kolkych jazvach hovoris. jej robil cez dvorce, vobec nevyzera ako 3 mesiace po operacii... kolko jaziev ti chce robit???? mrzi ma to, ale nemam z nej dobry pocit...ale je to len moj pohlad...

nika00

ona to nerozoberala...ona mi dala nech si vyberiem.....pytala sa ma ci nechcem len modelaciu ze ich budem mat dost velke....plnsie dvojky..1 den pisu ze pikula je nemozny...druhy den ho niekto odporca zeje s nim spokojny....myslim ze lekar ktori nieco pokazi nemoze byt lekarom...ta doktorka je starsia..hadam ma nieco odoperovane....ja uz tolko rozmyslam..ze uz ani nevladzem,,ak mam pravdu povedat...