Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

Pegy

nika00 myslim ze je to rozumnejsie ist k inemu lekarovi ked ti ponuka lepsiu moznost,a mas az taky pokles ze nestaci dat vacsi implantat?

montrela

Pegy, mas naozaj krasne prsia.Velmi, si stastna zena. Som ti na nich dlho civela ;)) som sa nevedala odlepit,hihi.
Je uzasne aky rozdielny rozmer nabrali tvoje prsia po tom hornom opuchu, wow.Este raz, su velmi pekne a prirodzene.

nika00

Pegy no mam termin v novamede koncom marca..tam mi chceli rozporcovat prsia. 3 jazvami...Trska mi ponuka 1 jazvu..okolo dvorca...predsa je to rozdiel..mat zohavene prsia..to radsej nech ovisaju..takze chcem ist k nemu a tu BB zrusit...

nika00

inka69...asi natom nieco bude...ta doktorka je starsia..asi jej to uz tak nepride...ked som si chcela skusit 300-ky tak len sa pozrela a zasmiala a povedala ze mensie..nanom bolo vidno ze ho to bavi..srsal energiou...

nika00

Baby mam termin o mesiac vBB a uz tam nechcem ist...mozem to zrusit????este stastie ze som si implose neobjednala....

nika00

zuzika6 myslela som ze sa stihneme..ja som odchadzala 5-10 min po 14hod.Ozaj teba kde operoval..v PD alebo v BA??mne to odporucil radsej v BA..termin nemam,ze sa mi ozve...

Pegy

Karla nie zataz mi vobec nevadi zo zaciatku to bolo horsie kym som si na nu zvykla,mala som pocit ze mi tam stale niekto sedi ale uz je to super.Aj bez podprdy som sa citila divne ,tie prsia mi chceli odpadnut.Dakujem za pochvalu -potesila.