Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

karla

Teda Pegy, mas ich bombasticke! Fakt sexi. Teraz ich uz nemas take opuchnute hore, tak vyzeraju neskutocne prirodzene. Fakt zavidim tym, ktore si mozu dovolit velke. Ja pri tej svojej ubohej postave... :(

ivica

baby : trin,dada,babulein,sjuzi,elli,marselitta dlho ste sa neozvali, ako sa mate, co prsia, co jazvy, nove fotky ? A vicki tiez posli livee fotky ked si PO do galerie...potešíš..

zana

Chcela som vlastne este napisat kliniky,ktore momentalne zvazujem.
-medestic
-posonium
-interklinik
No neviem,mozno sa to este rozsiri :-))),v tomto som dost pedant(ale len v tomto).

zana

Cauko vsetky,co myslite,daju sa vybavyt 3 konzultacky v 1 den?Vsetky su v BA,tak by som to rozhodovanie chcela mat za sebou,nakolko som 180 km od BA.Momentalne zijem v zahranici a domov pridem len na mesiac,tak by som to nahustila vsetko den po prichode...

inka69

ahoj NIKA00,
takze u trsku bolo dobre:) tesim sa , ze si spokojna, inak vcera som zistila, ze trska je kamoskin kamarat:))teraz po konzultacii u neho vidis, ze ta lekarka nbola vobc profesional. preto som sa ta aj pytala ze ak jazvy ti to cche robit, ked sa to da urobit pekne cez dvorec. kedy mas termin?