Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

montrela

Aha ;) uz si do toho vniesla svetlo ;)
Moj subjektivny neodborny nazor je, ze sa to da, ale musim potom suhlasit s tebou, ze by bolo treba asi vacsie implantaty. Tvarme sa, ako keby som nic nenapisala, beriem to spat tu svoju poslednu vetu. Ale s tym, ze tvar prs sa ti nezmeni aj tak nesuhlasim.

karla

Montrela, jasne, ze Ti rozumiem, ale to moje "doslova" bolo na margo Tvojej poslednej vety, "ze ich vie natlacit aj uplne k sebe, ak by si priala" Podla mna, to v jej pripade nebolo mozne. Toto som zase v texte chcela povedat ja.. Asi sme sa nepochopili, ale nevadi. :)

montrela

Jasne, ze nie doslova. Len som chcela podotknut, ze tie silikony nie su len na ZVACSENIE prs.
------Je to aj o zmene tvaru.------
Ak ma zena prsia spicate, daleko od seba, viditelne rozne velke prsniky, prilis velke dvorce na male prsia a vela dalsich roznych deficitov, ktore ma urcite plno zien. Ja osobne som bola zufala z mojich spicatych prs, ked som sa pedklonila a nestali mi bradavky, vyzerali moje prsia ako dva balkazany,hrozne.Boli daleko od seba a tak velmi uzucke.
Rozumies mi co som tym chcela povedat??

werona

CHCE MSI DAT SILIKONY KOLKO TO STOJI A OD KOLKYCH ROKOU TO MOZEM PODSTUPIT TERAZ MAM ETE LEN 15 ROKOW MOZEM SI DAT ?!

karla

Ahoj Montrela,
to, ze doktor ich moze dat, kde chces si snad nemyslela doslova? Myslim, ze aj v Inkinom pripade, keby ich dal velmi blizko seba, asi by bolo vidno na vnutornej strane obrysy a na vonkajsej zase by nieco chybalo, ked ich mala dalej od seba. Keby jej chcel vykorigovat aj vnutro aj vonkajsok, musel by jej dat bohovsky velke implantaty a to zrejme nemohol.. Podla mna by mali byt implose umiestnene co najblizsie pod povodne prsia. Mozno sa myli, nie som doktor.. Ale dik za to, co si napisala, aspon si vopred predisktujem s doktorom, aby mi ich netresol niekam, kam nechcem. :)