Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

montrela

Inka69, prepac, ale nesuhlasim s tebou, ze ich mas aj po operacii daleko od seba, lebo take si ich mala aj predtym. Mna sa doktor pytal, ako daleko od seba ich chcem. V den operacie, nez ma vzali na sal, mi este ukazoval raz fotky, aby som mu ukazala, ktore su uz velmi blizsko a ktore su na moj vkus daleko.On ti ich vie natlacit aj uplne k sebe ak by si si take priala.

inka69

ahoj NIKA00,
neboj , bude to super:)) ja som mala presne rovnaky pocit nebola som stotoznena s tym co mi povedal prvy lekar a od druheho som odchadzala rozhodnuta. ja som mala tiez hrozny hrudnik , je to vidno na fotke pred , mam v galerke kludne si pozri. tiez mam anatomy a ten hrurnik mi to hore dost vyplnilo. mam ich trosku dalej od seba, ale s tym som ja ok lebo daleko som ich mala aj predtym. ked ti dava lekar len implantaty, nemeni ti tvar prs, len ich vyplni. pri modelacci ti ma moznost upravit aj ich tvar. drzim ti velmi paste!!:))

fifina

nika00,mas uz niekde v galerii fotky sucasneho stavu aby som vedela porovnat situaciu ci som na tom podobne, alebo horsie? Mna teraz dcera odfotila a zostala som zdesena, na fotke to vyzera hrozne.