Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

zuzika6

nika00,tak to si potom nebola Ty :-).Tak som rada,že ste sa dohodli a že si za nim vôbec išla...A maš už termin?

nika00

zuzika6..ahoj..no ja som pevne rozhodnuta pre dr.Trsku.je fajn a vsetko mi zodpovedal..premeral ma no asi ma caka to co teba..ta doktorka mi chcela rezat cele prsia..okolo dvorca..a to obratene T-cko.vobec ma nemerala..len tak od oka povedala aj velkost..som koli tomu plakala.nechcem mat zohavene prsia..to radsej tieto co teraz..no ja som vysla von s manzelom...sme tam boli spolu.

karla

Fifka,
ked kliknes na moj nick, ukaze sa Ti adresa.. :) A mimochodom, aj ja som si pozerala Cifrovej fotky a nemam pocit, zeby ich ona mala vacsie. Uz na pohlad je vidiet, ze ich ma mensie od Teba. Vies, ty si ich stale obzeras v zrkadle, takze si si na ne uz zvykla, ale dolezity je prvy dojem.. Tak uz sa nedepkuj.. :))

zuzika6

zana,mala som z neho velmi dobry dojem.je fakt mily človek,vysvetli všetko,na čo sa opytaš.
babenky,pytala som sa aj na to solarko,povedal,že až po troch mesiacoch od op. a saunu neodporuča vobec.
nika a čo ty na neho hovoriš?ako si sa rozhodla?ked som tam čakala,jedna pani odtial vyšla,ale fakt som si ju moc nevšimla,možno si to bola prave ty...

fifka

Montrela,
caka ta dlha cesta, ale tak rychlo ubehne, ze sa ani nenazdas :)

Karla,
fotku ti poslat nemozem, lebo neviem tvoju adresu...:) Tak napis, kam ti ju mam poslat

zana

Caute babeny,ja som asi taky vecny oneskorenec...
Zuzika6 a ked si bola na konzultacii u neho,aky na teba spravil dojem?Asi ok,ked uz si po...;) ,zaujmaju ma skor skusenosti,prax...Nevravim ze taky chirurg s 20r.praxou sa nemoze "pomylit",ale riziko je stale ovela mensie...
Ana akej titulke je moja fotocka?

nika00

zuzika6...tak drzim prsteky!nedalo mi to a bola som tam na konzultaciu...dost dlho..aj si ma zvacnil,vlastne moje susene slivky...O 14 sme skoncili...tak dost mozne ze si ma aj zastihla...

zuzika6

ahoj nika00,tak tu jeho pracičku budeme môcť ako sam povedal posudiť až po troch mesiacoch od operacie.prave prso je super,s lavym je to trošku horšie,tam mi musel zobrať aj zo žlazy,lebo som mala velku asimetriu,tak sa to bude dlhšie hojiť.ale myslim,že je to na dobrej ceste...