Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

nika00

fifina preto som sa nakoniec rozhodla ist aj k nemu.nejak som sa s tym nedokazala zmierit,mala som pocit ze sa to musi dat urobit aj inak..ako sa vravi.100 ludi.100chuti.ked ma premeriaval tak som sa modlila nech mi nepovie to co v novamede.splnilo sa a usetri lma toho..ICQ pouzivas???hm???

fifina

nika00, ja som objednana do Noamedu a som na tom podobne ako ty, doteraz som bola presvedcena o tom ze som sa rozhodla spravne, ale teraz zacinam pochybovat, lepsie jedna jazva ako cele prsa pozasivane, nemas mail, kde by sme to mohli prebrat?

nika00

zuzika6...juj dik za radu.este dobre ze som si to v piatok rano rozmyslela a zavolala tam.(uz po tel bol fajn).asi to bol osud...este zrusit tu BB.

nika00

zuzika6...vraj na moj zakrok by to bolo vhodnejsie..ze je to tam lepsie vybavene..ak sa nam tam da ist..ale ozem aj v PD...ozaj ake ti odporucil implantaty??mne v tvare kvapky..vraj to zdvihne ten pokles...

nika00

Pegy..no termin nemam..ale uz by som sla aj zajtra.pri nom sa nejak nebojim..doverujem mu..aspon tak to citim...co sa o tej DR nedalo povedat...pytal si moj tel a mail..ze si to prerata lebo mam aj sikmo klenuty hrudnik,co hra v moj neprospech..ze podla toho mi da na vyber z velkosti a aj termin..

nika00

Pegy..da sa to,ale pokles nastane po case znova kedze mam po kojeni natiahnutu kozu..takze by to bolo docasne.takto to ma vraj dlhsiu zivotnost....